- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От кога започна да ви върви в живота?
vij @ ne izkliuchvam che moje da sushtestvuva energiq koqto kontrolira sveta i vsichki religii se dokosvat mikroskopichno do nerazbranoto @ chudoto. Vechnostta . Nqmam nishto protiv vqrvashtite i hodeshtite na curvo no mi e pisnalo ot religiozna propaganda s koqto ubejdavate drugite hora ot tehnite si mirogledi
po sushtiq nachin sektite se vuzpolzvat ot hora izpadnali v beda i na tqsno
curkvata ni s nai malko sluji za primer i sushtonstta na bojiqta duma poradi tqhnata korumpirana i mafiotska sushtost ot mnogo vreme na sam
zashtoto ogromen procent ot voinite se dulji na manipulaciqta koqto e prizovala curkvata s pomoshta na nai silnoto orujie religiqta vurhu masite
ta razbiram te
iskash da pomognesh na horata kato im dokajesh che vinagi ima nqkoi koito da e s tqh da gi podkrepq che nishto ne e naprazno i vseki mu e pisano neshto@ ili che vsichko se vrushta i ima spravedlivost
no taka kakto govorish moje da okajesh i negativni posledici
ta vqrata e vajna
suvsem drugo e v kakvo shte e tq
, za men vaji praviloto = kakvoto sam si napravish = takova e. Vqrata v bog koito mi hvurlq parcali na glavata kogato ne pravq neshto kakto e izgodno mi zvuchi boulsheds
, horata na tozi svqt dostatuchno stradat i ne mislq che neshtoto koeto moje da sushtestvuva e bezkraino dobro@ a sistemata e prognila
ne udobrqvam umirashtite i osukateni deca @ nezavisimo kvi sa mojeli da budat uj v predishnite si jivoti
i posledno = chuvstvash se taka kakto iskash i mojesh
za tova e vajno da se nauchish da ne popivash otricatelnata energiq , da si neutralen , da si nad nqkoi neshta, da mislish razumno i da se radvash i tursish dori malkoto dobro i krasivo na ekrana koeto da razviesh i realizirash s dobro
Винаги ми е вървяло...Защото си спуквам гъза за да уча и да се отправям с живота... тоест то не ми върви, аз ги карам да върви. Но да го кажем след 16
![]()
От когато теглиш една майна на всичко и започнеш на чисто.
не мисля, че е така... пробвала съм го
Обаче съм забелязала, че почне ли да ти върви, ти върви във всичко, просто нещата се случват едно след друго
от хубаво- по-хубаво.. успеха привлича още успех.
и обратно неуспеха привлича още неуспех, лошите неща се случват едно след друго и не можеш да ги спреш, потича като вода и само стоиш и гледаш и се чудиш какво да правиш.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Не смятам, че някога ми е "вървяло", а ако се е случвало нещо от сорта, то е поради действията ми. Не вярвам в религии, пикня от еднорог, оня филм тайната, съдби, врачки, аури. Ако виждаш светлина около хората, значи е време да кажеш "НЕ" на дрогата.
n00bs
Има много неща които аз разбирам по неразбираем начин, но после не мога да обясня... света е направен по невероятен начин и не всичко е това което виждате. Аз мога да си представя какво ще е когато дойде царството божие! Вечен мир.. вечна доброта.. Имаше време когато бях много уплашен заради края на света(2012), всички го знаете. И когато започна да се говори навсякъде че света ще свърши аз много се уплаших.. направо повярвах на макс!! Плачех.. бях тъжен дори и се молих на бог да ми прости за греховете. И малко време след това отидох на църква и се молих на бог света да не свършва. Това беше 2010 година, тогава разбрах за края на света. А когато стана 2012 година, 21 декември, аз дори не си спомних че днес ще е края на света. Това го направи бог! Библията казва, краят на света ще дойде като крадец - никой няма да го очаква. И от този момент започнах да вярвам на всяка една дума писана в библията. Колкото до края на света.. повече няма да се притеснявам за това.![]()
Ti seriozno trolish obache
Примери ли искаш?
Влязох в университет и всичко започна толкова добре, всеки ден нови запознанства, нови хора и странното беше, че ги харесвах,всичко ми харесваше, намерих и сродната ми душа,идеалното за мен момче и едновремено и приятел, чувствата бяха взаимни всеки ден беше толкова хубав, няколко месеца, допълнително печелих постоянно разни неща от различни игри, томболи, всеки ден бях някъде, нямах време да се замисля колко щастлива бях и как ми вървеше, имах си всичко.
Това беше за кратко, после всичко се скапа и останах без нищо, сега не излизам почти никъде, взаимоотношенията ми с всички по-горе се разпаднаха, с някой дори не си говорим и все по-зле става и все по-зле...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
I az vqrvam do nqkude che jivota e edna vunloobrazna kriva @ no sushto taka i che s vuzrasta nie preminavame prez razlichni transformacii i iziskvaniq ot nas za koito ne vinagi sme gotovi. Sushto taka universitetskite godini ne sluchaino se narichat nai hubavite ot jivota ni @ zashtoto vsichki se spriqtelqvame s novi hora s obshti interesi i ne ni e tolkova natovareno
sled tova s turseneto na rabota i pari stava napecheno a nqkogashtnite ni mechti ili jelaniq otlitat . Togava sme izpraveni pred drugo problemi
Живота на земята е толкова ценен че не може просто ей така да го изживеете. Между другото не се тролвам просто си мислех че ще ви е интересно.
Секунда да си взема анти гей спрея, мненията ти лъхат на педерастия.
n00bs
Ако ударя 6-ца от тото 6/49 тогава ще почне да ми върви в живота![]()
Азис - Хоп [music]
още чакам да почне![]()
Когато го взех в собствени ръце .
Както смятам че е редно да направят всички заблудени и самосъжаляващи се .
"Колкото по-малко ти пука, толкова по-добре ще живееш" - така отговарям на въпроса![]()
Понякога съм си мислил че когато започнеш да вярваш че всичко ще си дойде на мястото без да гледаш обстоятелствата, всичко ще е ок. Примерно гледаш че имаш само 20 лева, а тока ти струва 100. Забравяш че имаш само 20 лева и с времето все от някъде ще намериш пари, и това го постигаш с вяра в бог.