.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от lovefootball Виж мнението
    След тренировкa кaкво ядете ? Aз 1чaс след твa съм много глaднa..
    каквото искаш плод, салата... важното е преди трен. да не ядеш

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от v.salvatore Виж мнението
    каквото искаш плод, салата... важното е преди трен. да не ядеш
    Как ли пък не. Преди тренировка - само вода, за да нямате сили да си направите кардиото!!!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Как ли пък не. Преди тренировка - само вода, за да нямате сили да си направите кардиото!!!
    Боже! а аз какво точно казвамм.. ? Няма смисъл да се говори всеки си знае неговите методи, по-добре питай някой фитнес инструктор, тука ще те изядат...
    Последно редактирано от v.salvatore : 04-11-2014 на 04:26

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от v.salvatore Виж мнението
    Боже! а аз какво точно казвамм.. ? Няма смисъл да се говори всеки си знае неговите методи, по-добре питай някой фитнес инструктор, тука ще те изядат...
    Това моето беше ирония. Всъщност съм готова да бъда много отзивчива и да й обясня всичко, за което пита, но щом момичето е решило да говори глупости, аз няма какво да направя.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Това моето беше ирония. Всъщност съм готова да бъда много отзивчива и да й обясня всичко, за което пита, но щом момичето е решило да говори глупости, аз няма какво да направя.

Добре кое не разбра ? Като говоря глупости остави бягането тренировките сама ще си ги правя .. поне щом си готова да си отзивчива кажи нещо за хранителен режим ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си