.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Супер зле. Тука всички май са на детски акъл. Вие като сте щиглеци и мислите това тяло за дебело. Всички ще станете такива като пораснете, а ако не ще останете грозни клечки. Тази жена не е раждала и има добро тяло, по - скоро другото мусколесто не е нормално - жената трябва да е нежна, а мъжа мускулест.
    Ба..... ти и съвременните разбирания...

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от bai.hui. Виж мнението
    Супер зле. Тука всички май са на детски акъл. Вие като сте щиглеци и мислите това тяло за дебело. Всички ще станете такива като пораснете, а ако не ще останете грозни клечки. Тази жена не е раждала и има добро тяло, по - скоро другото мусколесто не е нормално - жената трябва да е нежна, а мъжа мускулест.
    Ба..... ти и съвременните разбирания...
    Че къде я видя втората мацка да е мускулеста? Никъде няма ясно изразени мускули, просто е стегната и няма нищо излишно. Първата що-годе е добре, няма какво да се лъжем, повечето жени имат подобно телосложение, ама втората повече радва окото.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Вие като сте щиглеци и мислите това тяло за дебело.
    Я ми кажи къде видя коментар, че тялото е дебело, защото аз виждам само думата "отпуснато", което е съвсем друго нещо.
    Всички ще станете такива като пораснете, а ако не ще останете грозни клечки.
    За това много съм разтягала локуми из форума напоследък и не мисля пак да го правя. Затова само ще кажа, че много зависи от това как си поддържаш тялото. А дали ще станем такива... Може би, но много се надявам да си запазя до тогава волята за трениране.
    Тази жена не е раждала и има добро тяло, по - скоро другото мусколесто не е нормално - жената трябва да е нежна, а мъжа мускулест.
    Кой го каза? Тя не тренира за следващата Мис Олимпия, така че си е напълно в рамките на нормалното.

И нека да съм на детски акъл, заради това, че имам мнение, различно от твоето...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си