.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако не го вземеш това предвид, значи наистина нямаш много между ушите.

Все едно да те попитам "днес студено ли е". На база на какво ми отговаряш?
    На база лично усещане?
    На база сравнение с миналогодишните температури за средата на април?

И в кой случай информацията ти е по-надеждна?
    Определям го на база дали днес би било възможно и вероятно да е по-топло.
    Аз съм на 20 години и не съм раждала, за това е възможно и доста вероятно да имам по-хубаво тяло от това на раждала жена и съответно по-високи изисквания.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Определям го на база дали днес би било възможно и вероятно да е по-топло.
    Тоест, си прегледала прогнозата за времето, освен ако не си играеш на синоптичка?

Тоест, си прегледала прогнозата за времето, освен ако не си играеш на синоптичка?
    Напротив! Дали е студено или не го определяш по това какви са били температурите близките дни/седмица; дали е нормална температурата за въпросния период на годината.
    Аналогично мога да сравня това тяло с моето тяло наскоро и ако е по-зле, бих казала, че не ми харесва, защото моите стандарти са по-високи. Мога също да го сравня с тялото, което е нормално да имам в моята възраст, а не след като евентуално родя.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

anonymous708973
    Guest
    Дали е нормална температурата за въпросния период на годината.
    Аналогично мога да сравня това тялос моето тяло наскоро и ако е по-зле, бих казала, че не ми харесва, защото моите стандарти са по-високи. Мога също да го сравня с тялото, което е нормално да имам в моята възраст, а не след като евентуално родя.
    Демек сравняваш температурата днес, 10 април, с нормалните температури за август.
    Това ми казваш с "сравнявам тялото на жена, която е раждала, с моето тяло наскоро". Пълна глупост е, демек. Сравни го с тялото на майка си, например.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-11-2014 на 23:32

Демек сравняваш температурата днес, 10 април, с нормалните температури за август.
    Това ми казваш с "сравнявам тялото на жена, която е раждала, с моето тяло наскоро". Пълна глупост е, демек. Сравни го с тялото на майка си, например.
    Въпросът не беше дали това тяло ми харесва като за раждала жена, а дали това тяло ми харесва. Същата е логиката ако ме питаш дали температурата днес ми допада. Като за април може да е висока температура, да речем, но тъй като аз предпочитам да ми е много топло, ще ти кажа, че не. Температурата през лятото повече ми допада, въпреки че днешната температура като за Април месец е добре.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Въпросът не беше дали това тяло ми харесва като за раждала жена, а дали това тяло ми харесва. Същата е логиката ако ме питаш дали температурата днес ми допада. Като за април може да е висока температура, да речем, но тъй като аз предпочитам да ми е много топло, ще ти кажа, че не. Температурата през лятото повече ми допада, въпреки че днешната температура като за Април месец е добре.
    !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си