.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 138

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ох, всичките са толкова разкошни
    би ли споделила как става туй със салфетките, защото обожавам да творя и майсторя
    а пък аз ще ти дам рецепта за страхотна и лесничка питка без втасване, тъкмо ще направим бартер
    шегувам се, още вчера видях, че си искала, но чакам рецептата от кака

Ще се опитам да го обясня лесно в няколко стъпки според клипчетата и статиите, които съм чела:

1. Изчистваш хубаво повърхността да няма прах/всякакви неравности.
    2. Мажеш го целия с Ц200. Чакаш да изсъхне напълно естествено.
    3. Мажеш с акрилна боя (по принцип бяла, но може каквато сметнеш, че ще е подходяща), или латекс, или грунд, всякаква по-евтини варианти има, като качеството може да е перфектно, зависи изцяло от теб, а не от боята от магазин "Хоби" за 2384535 лева.
    4. Тук има няколко варианта за лепена на салфетката. Някой мажат повърхността с Ц200 и после слагат внимателно салфетката, други първо нея й върху й, я изглаждат с Ц200.. Както е удобно..
    5. После лакираш с някакъв безцветен лак, чакаш да изсъхне и можеш да повториш пак и пак за всеки случай.

И така. : )
    Чакам си питката :333333 <3333333333333 Ама да е много бухава и мекичка! :333

А по темата с камъните.. още преди години се интересувах и е страшно интересно, когато се опарича, веднага отивам на пазар за камъни.. :33 Някой би ме помислил за луда
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ще се опитам да го обясня лесно в няколко стъпки според клипчетата и статиите, които съм чела:

1. Изчистваш хубаво повърхността да няма прах/всякакви неравности.
    2. Мажеш го целия с Ц200. Чакаш да изсъхне напълно естествено.
    3. Мажеш с акрилна боя (по принцип бяла, но може каквато сметнеш, че ще е подходяща), или латекс, или грунд, всякаква по-евтини варианти има, като качеството може да е перфектно, зависи изцяло от теб, а не от боята от магазин "Хоби" за 2384535 лева.
    4. Тук има няколко варианта за лепена на салфетката. Някой мажат повърхността с Ц200 и после слагат внимателно салфетката, други първо нея й върху й, я изглаждат с Ц200.. Както е удобно..
    5. После лакираш с някакъв безцветен лак, чакаш да изсъхне и можеш да повториш пак и пак за всеки случай.
    Ааа защо е първият слой C200?

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Ааа защо е първият слой C200?
    и аз се зачудих

а пък видя ли, че дадох рецептата за питката? :д

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    и аз се зачудих

а пък видя ли, че дадох рецептата за питката? :д
    нее, къде? :333333
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си