.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Их винаги ми е било потискащо в такива странни теми.
    @DisappointedDreamer - Просто изключи MacBook/а, за 2,3,4,5-дни и се занимавай с съвсем други неща, в вкъщи/извън.
    @xoxi - това с фотографията ДА, на мен също много ми помага да се отпусна, особено когато редактирам снимки мм "втренчил съм се дълбоко и не мисля за нищо" другия начин е когато пиша сайт или правя темплейт, също съм много съсредоточен.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от G3GaSa Виж мнението
    Их винаги ми е било потискащо в такива странни теми.
    @DisappointedDreamer - Просто изключи MacBook/а, за 2,3,4,5-дни и се занимавай с съвсем други неща, в вкъщи/извън.
    Това е причината отчасти да пусна темата. Не мога да си позволя да изключа Мак-а за седмица, защото завършвам тази година и след по-малко от 3 седмици имам 16 изпита един след друг, които трябва да държа в рамките на 10 дни.

Мисълта ми е, че аз търся методи за релаксиране, когато ние самите сме под огромно напрежение и не можем да си позволим да избягаме в планината, без контакт със света. :Д

Мони, благодаря за подкрепата и идеите!

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Това е причината отчасти да пусна темата. Не мога да си позволя да изключа Мак-а за седмица, защото завършвам тази година и след по-малко от 3 седмици имам 16 изпита един след друг, които трябва да държа в рамките на 10 дни.

Мисълта ми е, че аз търся методи за релаксиране, когато ние самите сме под огромно напрежение и не можем да си позволим да избягаме в планината, без контакт със света. :Д

Мони, благодаря за подкрепата и идеите!
    Ами съжалявам, в такъв случай учи колкото можеш но не до такава степен, че вечерта да те боли главата!
    След като избуташ изпитите "не мисли как ще се справиш" (успех)
    Задай си въпроса, кое точно те натоварва? Кое е това, което те кара да мислиш толкова много за него след него?
    Опитай се, да не бъдеш толкова емоционална и да не обръщаш внимание на детайли които биха те "подразнили"
    Сама трябва да се справиш и да разбереш, кое те успокоява. (Но пак казвам не мисля, че стоенето пред мак-а помага)

За мен: Тема без точен отговор.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    и тъй... просто по-спокойно. ако ще да си фейлнеш 16/16 изпита, някво.. УОЕВА. нема да е краят на света, ше ги вземеш по-късно.

сори, в общи линии никъв съвет не дадох и нищо по темата не казах
    АМА БЕШЕ ОТ СЪРЦЕ :С
    Не мога да фейлна 16-те изпита, защото върху тях се базира цялата ми диплома за гимназиално образование. Ако трябва да ги държа отново, трябва да плащам безбожно висока сума пари. Това не ми е проблем, обаче. Това, което ме кара да уча като побъркана за момента е фактът, че изкарвам 6-ци на едните изпити, а на другите 7-ци (7 е най-високата оценка), което автоматично прави сумарната ми оценка по предмета 6-ца. А аз искам 7-ци :Д

Благодаря, иначе, за отговорът ти!

Мони, проблеми със съня нямам. :Д Лягам рано, ставам рано. И тъй. Говоря, ходя и пея дори насън, така че това би могло да се причисли като проблем

G3GaSa, разбира се, че темата няма точен отговор. Самия въпрос в нея не изисква отговори от рода на "да" или "не". Но и аз не търся точни отговори. Търся съвети, от които бих могла да съставя отговор. Трудни въпроси задаваш :Д Мерси все пак за включването ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си