.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Голям фен Аватара на G3GaSa
    Их винаги ми е било потискащо в такива странни теми.
    @DisappointedDreamer - Просто изключи MacBook/а, за 2,3,4,5-дни и се занимавай с съвсем други неща, в вкъщи/извън.
    @xoxi - това с фотографията ДА, на мен също много ми помага да се отпусна, особено когато редактирам снимки мм "втренчил съм се дълбоко и не мисля за нищо" другия начин е когато пиша сайт или правя темплейт, също съм много съсредоточен.

Ива в случая става въпрос за опредален характер и начин на живот . На мен например ежедневното висене по кафенето и пред дивана са ми толкова непонятни. Човек както и да живее има нужда от малко релаксация и отпускане . Това как ще разпуска човек си зависи от самият него. Не виждам нищо несериозно в темата.

Маги .
    Аз имам подобен проблем . Мозъкат ми насторен така че да мисли за всичко друго но не и да се отпусне. Вместо да релаксирам аз все ще мисля или за някой проект или за нещо . Имам приятелка която дори ме заплаши че в мен се крие бъдещ работохолик понеже аз дори не знам как да си почивам пълноценно . Единственото нещо което ме отпуска до известна степен е гореща вана с ароматни свещи и хубава музика . Опитвала съм и масажи и йога дори пътувания но пак мисля че толкова многоо неща. Просто трябва да опиташ различни неща и да откриеш идеалното за теб .Опитай с горещ душ или медитация или с разходки сред природата за да видиш това което на теб ти харесва . На мен например масажа въобще не ми помогна а ме изнерви още повече . Майката на моя съотборничка шие гоблени например ,имам позната която разпуска със кардио тренировки просто защото ежедневно седи зад монитора на работата и й липсва някаква активност.
    Аз също ще следя темата защото мисля че е хубаво човек да си намери свой начин за релакс прекаленото натоварване на мислите не е добро решение .

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от G3GaSa Виж мнението
    Их винаги ми е било потискащо в такива странни теми.
    @DisappointedDreamer - Просто изключи MacBook/а, за 2,3,4,5-дни и се занимавай с съвсем други неща, в вкъщи/извън.
    Това е причината отчасти да пусна темата. Не мога да си позволя да изключа Мак-а за седмица, защото завършвам тази година и след по-малко от 3 седмици имам 16 изпита един след друг, които трябва да държа в рамките на 10 дни.

Мисълта ми е, че аз търся методи за релаксиране, когато ние самите сме под огромно напрежение и не можем да си позволим да избягаме в планината, без контакт със света. :Д

Мони, благодаря за подкрепата и идеите!

Супер фен Аватара на tireheb
    искам да напиша нещо по темата, ама не мога
    в смисъл, трудно ми е да вербализирам мислите си
    реално винаги съм бил супер спокоен и.. летаргичен хд на границата с апатията
    и винаги ми е било чудно, когато хората не могат просто да си кажат "заеби, все тая"
    единственото нещо, което правя, когато мноо се поизнервя, е да туря слушалките и да отида там на едни люлки пред блока на дядо ми, дето висях, когато бях хлапе
    и тъй... просто по-спокойно. ако ще да си фейлнеш 16/16 изпита, някво.. УОЕВА. нема да е краят на света, ше ги вземеш по-късно.

сори, в общи линии никъв съвет не дадох и нищо по темата не казах
    АМА БЕШЕ ОТ СЪРЦЕ :С

А със сънят имаш ли някакви проблеми защото недостатъчното наспиване също товари мислите .

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Това е причината отчасти да пусна темата. Не мога да си позволя да изключа Мак-а за седмица, защото завършвам тази година и след по-малко от 3 седмици имам 16 изпита един след друг, които трябва да държа в рамките на 10 дни.

Мисълта ми е, че аз търся методи за релаксиране, когато ние самите сме под огромно напрежение и не можем да си позволим да избягаме в планината, без контакт със света. :Д

Мони, благодаря за подкрепата и идеите!
    Ами съжалявам, в такъв случай учи колкото можеш но не до такава степен, че вечерта да те боли главата!
    След като избуташ изпитите "не мисли как ще се справиш" (успех)
    Задай си въпроса, кое точно те натоварва? Кое е това, което те кара да мислиш толкова много за него след него?
    Опитай се, да не бъдеш толкова емоционална и да не обръщаш внимание на детайли които биха те "подразнили"
    Сама трябва да се справиш и да разбереш, кое те успокоява. (Но пак казвам не мисля, че стоенето пред мак-а помага)

За мен: Тема без точен отговор.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    и тъй... просто по-спокойно. ако ще да си фейлнеш 16/16 изпита, някво.. УОЕВА. нема да е краят на света, ше ги вземеш по-късно.

сори, в общи линии никъв съвет не дадох и нищо по темата не казах
    АМА БЕШЕ ОТ СЪРЦЕ :С
    Не мога да фейлна 16-те изпита, защото върху тях се базира цялата ми диплома за гимназиално образование. Ако трябва да ги държа отново, трябва да плащам безбожно висока сума пари. Това не ми е проблем, обаче. Това, което ме кара да уча като побъркана за момента е фактът, че изкарвам 6-ци на едните изпити, а на другите 7-ци (7 е най-високата оценка), което автоматично прави сумарната ми оценка по предмета 6-ца. А аз искам 7-ци :Д

Благодаря, иначе, за отговорът ти!

Мони, проблеми със съня нямам. :Д Лягам рано, ставам рано. И тъй. Говоря, ходя и пея дори насън, така че това би могло да се причисли като проблем

G3GaSa, разбира се, че темата няма точен отговор. Самия въпрос в нея не изисква отговори от рода на "да" или "не". Но и аз не търся точни отговори. Търся съвети, от които бих могла да съставя отговор. Трудни въпроси задаваш :Д Мерси все пак за включването ти.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Пия. Като цяло нямам проблем с нервите и спокойствието.
    n00bs

Питам защото аз години страдах от безсъние и сега заспивам 9 и ставам в 4 сутринта. А това с говоренето на сън ми е толкова познато случвало ми се и да плача насън и да крещя . Кофти е защото после не знам дали е от това или от буденето по 2-3 пъти но на сутринта се чувствам ужасно . И все едно въобще не съм спала.

Защо не опиташ с рисуване ?

ХъХ, ти тук знаеш ли до колко са?
    20 и нещо.
    В такъв случай, ти си задай по-елементарни въпроси. :Д
    Например: Има ли нещо което те дразни в ежедневието? Обръщаш ли внимание на неща, на които не трябва?
    Например аз, одеве започнах да си чистя хладилника обаче ме мързи да си изкарам абсолютно всичко, и сега мислите ми са насочени върху хладилника! "Как ще се успокоя ли? когато си свърша работата напълно"

Супер фен Аватара на mayaaa
    Абе, на Ива коментара не беше толкова зле, от страна на това, че такива коментари са с цел да те "зашлевят" и да осъзнаеш как се вглъбяваш излишно в нещата. Друг въпрос е дали е уцелила темата за него.
    Не знам дали е от сегашното ми настроение, но от както отворих темата, в главата ми се върти "горещ душ". Иначе, като се разхождаш имаш ли си определен "маршрут"? Ако имаш, пробвай да отидеш на random място, възможно най-слабо познато и да си се разхождаш "на където ти видят очите". На мен това ми е вършило добра работа.

Град
    София, България
    ^Нямам маршрут. Разхождам се безцелно из улиците на Стокхолм.

Мони, рисуване - йок :Д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Абе, на Ива коментара не беше толкова зле, от страна на това, че такива коментари са с цел да те "зашлевят" и да осъзнаеш как се вглъбяваш излишно в нещата. Друг въпрос е дали е уцелила темата за него.
    мда, доколкото прочетох съм по темата. нямах за цел да се заяждам.

ДД, отново се впусна в хиляди обяснения. просто ти дадох съвет и казах как аз се отърсвам от напрежението. колкото до тва с филмите - явно сме мн различни жанрове

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Хаха, това е трудното. Как го постигна?
    А, нз.. При мен беше просто до възраст... Някъде докъм 8-ми клас бях нервак и се впрягах във всичко, сега усещам как от година на година все по-малко ми пука.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Чета вицове, отварям форума, чета книга...

След натоварен работен ден се втурвам да бърша прах, да мия прозорци, да мия пода, да тупам и подреждам. Ако свърша всичко това и все още ми е нервно, ме избива на ядене и постоянно търся нещо за хрупане. Работата е такава, че работя с всякакви хора и това ми се отразява.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    Обърнете се към кварталния дилър възможно най-бързо, а други да го сменят
    WE ARE NOT ANGELS!

Пуша трева.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си