.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Знам, че умишлено се опитваш да развалиш кефа, щото много добре виждаш колко е сладко тигърчето и това няма връзка с казваното от теб, но дори замисли ли се за опция, при която тези двамата са приемни родители или нещо такова за Х период от време?
    Много пъти съм го гледала това по Animal Planet.
    Ох, пука ми колко е сладко тигърчето. Нали се сещаш, че няма такава опция като "приемен дом"? Ще го научиш хищника да лежи на диван после ще го пуснеш да гони антилопи, да да. Веднъж привикне ли животното към такъв начин на живот, връщане назад няма.
    Винаги съм била твърдо против опитите за опитомяване на каквито и да било диви животни, зоологически градини и прочие мъчения.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ох, пука ми колко е сладко тигърчето. Нали се сещаш, че няма такава опция като "приемен дом"? Ще го научиш хищника да лежи на диван после ще го пуснеш да гони антилопи, да да. Веднъж привикне ли животното към такъв начин на живот, връщане назад няма.
    Винаги съм била твърдо против опитите за опитомяване на каквито и да било диви животни, зоологически градини и прочие мъчения.
    .

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си