.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Exclamation Работа за 16 годишен!

На 28 май правя 16! От Варна съм,владея добре говорим английски и съм готов да изкарам пари.ДАВАЙТЕ СЪВЕТИ(особени хора,които са минали през това)!

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Ами опциите ти, като цяло, не са много. Плюс е, че живееш в град на морето. През летния сезон винаги можеш да си намериш нещо там, но си доста ограничен откъм варианти. Освен сервитьор и разни там производни, не се сещам за друго. Хубаво е, че владееш английски. Съвета ми е да се пробваш някъде като сервитьор, но възрастта ти е малък проблем. Не че не познавам хора на по 16 години, които са работили на морето, но е доста вероятно да те вземат без договор и т.н., тоест нелегално. Оттам и заплата ще се стопи, но все пак е възможно да взимаш добри пари.

Наистина е много индивидуално, но съветът ми е да търсиш и да не се отказваш, след като си взел решението. Успех!
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Цитирай Първоначално написано от UnkNoWn12 Виж мнението
    Ами опциите ти, като цяло, не са много. Плюс е, че живееш в град на морето. През летния сезон винаги можеш да си намериш нещо там, но си доста ограничен откъм варианти. Освен сервитьор и разни там производни, не се сещам за друго. Хубаво е, че владееш английски. Съвета ми е да се пробваш някъде като сервитьор, но възрастта ти е малък проблем. Не че не познавам хора на по 16 години, които са работили на морето, но е доста вероятно да те вземат без договор и т.н., тоест нелегално. Оттам и заплата ще се стопи, но все пак е възможно да взимаш добри пари.

Наистина е много индивидуално, но съветът ми е да търсиш и да не се отказваш, след като си взел решението. Успех!
    Чудя се,дали ако попитам на информацията на по-големите магазини,биха ми дали някакви листовки за раздаване или друга работа!

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Да, и това е възможно. Но ще изкарваш по-малко пари от сервитьор. В моя град е нещо от сорта на 5 лв за 1000 листовки към Билла и Лидъл.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Oт Варна си и пускаш тука теми. Ти си луд.

Човек летния сезон наближава, ако наистина ти е добър Английският, както твърдиш, би могъл да си намериш работа на Черно Морието, обаче побързай понеже местата се заемат още от Април.... Виж онзи сайт jobs.bg <(не се сещам така ли се казваше).
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си