.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Мен ме интересуваше чисто физически какво правиш на деня. Иначе това за приоритетите ми хареса.
    Ядеш ли на този ден? Забавляваш ли се?
    Постиш ли преди Великден? А преди Коледа?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мен ме интересуваше чисто физически какво правиш на деня.
    За личното постене не е хич добре да се тръби наляво-надясно, както и за която и да е друга жертва пред Господ. Но понеже проявяваш настойчивост, само ще ти призная, че от вода и от сокове в един момент взе да ми писва и станах толкова раздразнителен, че се скарах люто на жена си (а по принцип съм спокоен и търпелив човек). Но в такъв момент е смиряващо да си припомним кои в действителност сме ние и че без Неговата помощ сме само едни самонадеяни откачалки. Добре, че ми приемат извиненията още, та после семейният дух отново се възцари в нас и даже стана още по-гот отпреди. Четохме заедно, помолихме се, гледахме филм за Исус... И така. Синът ни беше с приятели, но малката ни дъщеричка все още обича да си е в къщи и й много интересно да научава повече неща за Него. Даже така ми напълни душата, като ми изчурулика това словоизлияние:

“Да си най-най-най-добрият на света, и да си облечен в лъщящи дрехи, и да получаваш много златни медали, и хората да те хвалят, и да ти се възхищават, и дъра-бъра-дъра-бъра-яба-даба-ду... Тате, това иска една моя приятелка в училище... Но какво е това златото? Метал някакъв си там и направо едно нищо. А човек е наистина щастлив, само когато си изживява мечтите (а не суетите на егото си - дори и детето е схванало разликата). “Ами ако никой не те види как си правиш фръц-фръц-фръц?” Представяш ли си, тате, глупаците такива въпроси да те питат? Глу-па-ци! Ъъъ!... А аз те питам дали моят ангел ще каже на Бога какво мисля по тоя въпрос?”

Честно казано, като баща и като християнин ей такива въпроси ме карат да се чувствам най-щастлив.
    Последно редактирано от Joe An : 04-19-2014 на 20:38

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си