- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да се сдобрим
Много госпожици ще скочат срещу мен сигурно,но това,че не й подаряваш неща и не я изненадваш с бална истории като листа от рози и плюшени мечки не е оправдание да ти се сърди.Ако не й обръщаш никакво внимание-в смисъл рядко се виждате,не я гушкаш достатъчно и общо взето се държиш хладно с нея-разбирам да се сърди.Но не виждам как едни обеци ще оправят това.Все пак според мен може да я изненадаш с екскурзия някъде наблизо.Или пикник при по-хубаво време.Аз поне на това бих се зарадвала повече от това да им подарят нещо материално.
Ами аз и обръщам внимание, доколкото мога, работата ми е такава, че постоянно ни ангажират, дори и след работно време...ходя и на командировки, понякога отсъствам за по 2-3 дена, не повече...тя не работи, седи си вкъщи сама по цял ден...давам и пари да ходи по кафенца с приятелки, да си купува дрехи, да ходи на фризьор и маникюр...но въпреки това не е доволна, трябвало аз да я изненадвам с неща, които трябва сам да измисля....но какво да измисля толкова?! Не съм много по изненадите...но мисля, че ако и купя обеци мн ще се зарадва, но не знам кои...екскурзиите не и харесват, тя предпочита да обикаля из мола![]()