.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Просто не исках да съм груба. Ходиш с малко курвенце. Смени я. Това е най-вероятното.
    Освен ако ти не си ръб и не се опитваш да компенсираш липсата си на подход/чувства/страх от изразяването им с подаръци. Тогава ти си тъп. Ама пак не сте един за друг.
    Извод: тря'а 'земеш мен. Кат' ми даваш пари, ще ги инвестирам и умножавам.
    Много съм объркан, много държа на нея... не знам какво да правя, не искам да я оставям, едва ли ще срещна друга като нея, тя е толкова добра, нежна ....красива....

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от galin_mihailov Виж мнението
    Много съм объркан, много държа на нея... не знам какво да правя, не искам да я оставям, едва ли ще срещна друга като нея, тя е толкова добра, нежна ....красива....
    Ще срещнеш.Такива като нея под път и над път.ти си чичко -паричко за нея.Бегай докато е време. Препоръчвам и аз да вземеш babity, яка мацка ми се струва.
    Не се заяждаме с тебе.Казваме ти истината.Ако толкова те обичаше и тя щеше да е благодарна за това,което правиш за нея,а не да мрънка за още.Аз,например,съм страшно доволна че приятелят ми се издържа сам,работи усърдно и по време на работа се сеща да ми звънне само да каже че ме обича.повече не ми трябва.Ако ми трябват пари си имам банкомат.Добро момче си,не заслужаваш лигла като нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си