- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Пантерата няма акъл, за да зададе правилен въпрос, а ти нямаш пишка, щом се държиш като залупена путка.
Няма скали, по които се определя, пинкууу си живее в някъв свой свят, в който всичко се движи по дадени правила, не знам дори дали може нейното да се нарече живот, по-скоро е съществуване.
Бие се, когато го заслужава, не когато е направила нещо, което не трябва да се прави.
Не знам и как путка като теб, ще тръгне да не си търси путки, защото нормалните путки си търсят чепове, значи и на теб това ти трябва.
Да не е мъжа ти ?
Последно редактирано от papugai : 04-27-2014 на 13:06

Аз не съм тоя, с хомосексуалните му изяви за лапане на чепове.
Под дефиницията ,,заслужава'' може да означава безброй неща и като не разбираш от нормално задавани въпроси означава само едно - че си също, а може би и още по-бавен от приятелят ти херкопут.
Странно как аз и другите как веднага разбрахме какво иска да пита, а вие не може да зацепите.
Не е странно, че средата ви се движи само от безмозъчни путки... или чепове.
Грешка.
Интелигентният човек знае, че "заслужавам" е строго субективно. Наистина ли има нужда да обяснявам защо? Явно да... защото и "интелигентен" е строго субективно. Само ГЛУПАКЪТ има категорично мнение.
Вечно се биеш в гърдите, че очевидно разбираш значение на думите, което ние не знаем.
Хайде да чуем тогава. Какво значи "една жена заслужава бой"? Питам за десети път, нали сте много интелигентни, нека чуем.
Бих попитала и кога един мъж заслужава бой, ама... вие на по-елементарния въпрос не можете да ми отговорите, камо ли на този.

Ако мислиш да се упражняваш в красноречие и да претендираш за по-голямата женска интелигентност, не си познала. Всеки се мисли за интелигентен, въпросът е кой може да побере по-вече информация (интелект) в мозъка (харда си).
Мъжете са си природноинтелигентни, за разлика от ........знаеш кого. Това е природна интелигентност, за това и в занаятите мъжете са можещите. Колко пъти да ти отговаряме, че една жена заслужава бой, когато противоречи на мъжа си и решава да променя правилата, без да е получила одобрението на мъжа. Един мъж няма как да заслужава бой, поради простата причина, че жената не може да го набие, освен ако е болен или е подобие на мъж.
Всеки скандал, причинен от женското безумие (жените са равни с мъжете), е добре да се предотвратява с бой, след като друго не помага. Какво още не ти е ясно?
Последно редактирано от herkules : 04-28-2014 на 16:25
Цитирам тази главозамайваща простотия, за да остане завинаги черно на бяло.
Това дали заслужаваш бой и дали някой МОЖЕ да те набие са две КОРЕННО различни неща.
Аз приключих, с това наистина няма как да се спори.
Отивай си при плахата, нямаща грам мозък и собствено мнение женичка и се надявай такъв човек да отгледа стойности личности. (Щото нали жената възпитавала децата, само дето ако няма право да налага сама наказания и да променя правилата, грам авторитет няма да има пред тия деца. Което отново е огромна пробойна в логиката ти.)
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-28-2014 на 11:02
Например ти сега заслужаваш, пилиш ми по нервите с повтарянето на едно и също, сякаш е моя вината, че трудно схващаш.
Трудно мога да измисля пример, който ще успееш да разбереш, но ще се опитам.
Стана въпрос, че мъж се прибира и жена му не е сготвила.Заслужава бой, ако не е сготвила, защото цял ден си е приказвала със също толкова загубените си приятелки, заслужава бой, ако цял ден е мерила дрешки, гримирала се е, вършила е всичко това, което тя смята за важно.
Не заслужава бой, ако е имала основателна причина да не сготви, например е била на лекар, за да си прегледа счупените ребра след наградата от предната вечер.
За теб няма да ми трябва причина, за да те набия, достатъчно е да се опиташ да ми размишляваш и да ръсиш такива тъпизми.