- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Е, виждам че вече си започнала да схващаш за какво иде реч. Тази дума "Сексизъм" я няма в никой от българските тълковни речници. Сега вече се говори с модернизми. По скоро ще е по правилно да се нарича "антифеминизъм" и представи си само, феминизмът се прокламира, а сексизмът трябвало да се забрани и да се преследва от закона. Ама че справедливост. Да речем, че аз не желая да имам за личен лекар жена, а пък съм в ситуация да не мога да избирам. Веднага ми се натрапва схващането, че съм с предразсъдъци и прочее. Това вече го налага системата, която трябва според мен да се промени.
Херкулес, не знам къв си, колко си дърт, но си адски тъпо копче.
Пантерата 10 пъти те пита какво имаш в предвид под заслужил шамар или бой, а ти продължаваш с ,,теориите'' за висши и нисши животни.
Не, че нямаш право за фемениските, за тъпите коври като Мая Манолова и др. протежета и копия на изчадия, които заслужават начупване на ръце и кости, ма тва означава ли, че един тъп селянин от мъжки пол ще е прав и жените трябва да му се подчиняват?
Аз лично няма да си търся тъпи п у т к и, които бих бил, така че за мен те не са ми личен проблем.
Въобще на какво ли ниво трябва да падна, че да стигна до това положение да си бия жена си, смисъл, аз въобще да се оженя за такава..
Всъщност я има в Официалния правописен речник на българския език, издание на БАН от 2012 г. Без значение дали е модернизъм или чуждица, думата е призната за използваема в българския език. Може би е време да си ъпдейтнеш речника.
И аз не желая личния ми гинеколог да е мъж, ама нейсе. Има ги и такива![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Между другото, аз съм готова с психологическия профил на този господин
Доста интересен индивид.
Пантерата няма акъл, за да зададе правилен въпрос, а ти нямаш пишка, щом се държиш като залупена путка.
Няма скали, по които се определя, пинкууу си живее в някъв свой свят, в който всичко се движи по дадени правила, не знам дори дали може нейното да се нарече живот, по-скоро е съществуване.
Бие се, когато го заслужава, не когато е направила нещо, което не трябва да се прави.
Не знам и как путка като теб, ще тръгне да не си търси путки, защото нормалните путки си търсят чепове, значи и на теб това ти трябва.
Да не е мъжа ти ?
Последно редактирано от papugai : 04-27-2014 на 12:06
Виждал съм и друг път семейни драми/спорове, вашето е същото.
аха
Аз не съм тоя, с хомосексуалните му изяви за лапане на чепове.
Под дефиницията ,,заслужава'' може да означава безброй неща и като не разбираш от нормално задавани въпроси означава само едно - че си също, а може би и още по-бавен от приятелят ти херкопут.
Странно как аз и другите как веднага разбрахме какво иска да пита, а вие не може да зацепите.
Не е странно, че средата ви се движи само от безмозъчни путки... или чепове.
Интересно ми е както би казал Джъстин Бийбър по тази тема.
Някои бъркате педерастията с нормалните взаимоотношения.
Други пък изглеждат добре в рокля, например ти.
Поне разбрах защо харесваш коментарите на Пинкууу, и ти като нея не знаеш значението на думите, които употребяваш.
Мъжа и ще се сърди, което нямаше да е проблем, ако не четеше тук.