.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Да скъсаме ли?

С гаджето ми сме заедно от 3 месеца.Обичам го много,той също твърди,че ме обича..Както и да е,наскоро ми даде паролата си на фейсбука и му разгледах съобщенията..и си е писал с едно момиче съобщения като "много си перверзна" и тя му е казала " искам да отслабна с няколко кг" и моя приятел "аз мога да ти помогна,сещай се как"../това се е случило преди месец/ и той се оправдава,че ме обича и,че се е променил за 1 месец..но не знам какво да правя?съвети?

Не ти трябва такъв

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Ба! 3 месеца и много се обичате. Това ми прилича на някаква детска история, но както и да е. За 1 месец човек не може да се промени чак толкова. Но ще го зарежеш при първата пречка ли? Я се стегни! Поговори с момчето и го следи по-изкъсо. След време може и да се промени.

Говорихме си...каза,че не чувства нищо към нея,но ми е гадно..как аз не пиша такива неща на момчета?

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Поне едно е сигурно: не те обича.

Каза,че не е осъзнавал,че ще ме нарани толкова много и че съжалява...аз също не искам да се разделяме,но пък ми е много гадно,и затова търся съвети..

Мега фен Аватара на ameli
    А ти каква работа имаш в неговите чатове?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Незнам дали те обича или не, но със сигурност е много глупав за да си даде паролата на някого. А ти помисли дали и ти не си си писала подобни неща с някой през тези 3 месеца. Напоследък този тип "изневяра" стана доста модерен. Една от причините да не използвам фейсбук...

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Защо да е глупав? Ние с приятеля ми сме заедно от 2 години и от 2 години си имаме паролите и всеки си влиза без проблем когато пожелае в акаунта на другия, не сме имали проблеми и не сме си писали никога подобни съобщения с някой/я друг/а, даже и малко преди да тръгнем..

^ А една и съща четка за зъби ли ползвате?

Откогато съм с него не съм писала на никого такива неща..

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Ба! 3 месеца и много се обичате. Това ми прилича на някаква детска история, но както и да е. За 1 месец човек не може да се промени чак толкова. Но ще го зарежеш при първата пречка ли? Я се стегни! Поговори с момчето и го следи по-изкъсо. След време може и да се промени.
    Това, това, това, определено това!

При следващо "провинение" го разкарвай..

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    ^ А една и съща четка за зъби ли ползвате?
    Всеки човек е различен, какво лошо има в това и двамата да си имаме паролите!? Т'ва с четката за зъби си е чисто заяждане ...

^ Не е заяждане, а нагледен пример. Личното пространство на човек не бива да бъде нарушавано.

С риск да се повторя ще кажа пак, че всеки човек си е различен-до характери си е, на мен не ми е било проблем това. Не крием нищо един от друг, за да не си влизаме в профилите,просто това с паролите е нещо нормално за нас.

^ Ако си имате доверие не би трябвало да си влизате в профилите за да се убеждавате, че единия не крие нещо от другия. Аз не бих си дал паролата и на най-близките си хора, пък какво остава за гадже, с което съм от няколко седмици (какъвто е случая с авторката). Но както каза всеки човек е различен.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Сигурно гаджето ти е фитнес инструктор или диетолог
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    А ти каква работа имаш в неговите чатове?
    Ей това винаги ме убива като аргумент!

Изневяра > Нарушаване на лично пространство

that simple.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

that simple.
    То е така,ама на теб струва ли ти се редно тя да му рови из нещата? Това,че едната постъпка е по-гадна не значи,че другата е ок.Аз знам на моя паролата от 2 години и нито един път не съм си позволила да му влизам в профила,дори и да ми е било интересно с кого и какво си пише,най-малкото защото ще се почувствам много тъпо ако той го направи.Някой път се учудвам колко нахални хора има между другото.Да кажем,че когато си във връзка може и да имаш някакви основания,ама най-пресния ми пример е как един глупак от групата ми взе да разглежда съобщенията на една друга колежка,с която не са си никакви.
    Иначе,авторке,не вярвай на това момче,защото щом си позволява да пише такива неща,едва ли е толкова невинен,камо ли да те обича.Аз не бих простила нещо такова.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Зарежи го не виждаш ли че само си играе с теб?

Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    Защо да е глупав? Ние с приятеля ми сме заедно от 2 години и от 2 години си имаме паролите и всеки си влиза без проблем когато пожелае в акаунта на другия, не сме имали проблеми и не сме си писали никога подобни съобщения с някой/я друг/а, даже и малко преди да тръгнем..
    Глупав е защото си е дал паролата, при положение че си е писал с другата и има какво да крие. В твоя случай ако наистина нямате какво да криете един от друг, интересно с каква цел си влизате в профилите...

До авторката...тоя освен че не те обича е достатъчно глупав и явно и ти също, ако наистина допускаш че може да се промени за 1 месец...

Цитирай Първоначално написано от mm28 Виж мнението
    Глупав е защото си е дал паролата, при положение че си е писал с другата и има какво да крие. В твоя случай ако наистина нямате какво да криете един от друг, интересно с каква цел си влизате в профилите...

До авторката...тоя освен че не те обича е достатъчно глупав и явно и ти също, ако наистина допускаш че може да се промени за 1 месец...
    Просто така, без причина ;p

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от РОЗА Виж мнението
    С гаджето ми сме заедно от 3 месеца.Обичам го много,той също твърди,че ме обича..Както и да е,
    Еми,не. Не се обичате много-много .

Колкото до чата : лично аз бих му теглила една майна и не бих се занимавала с такова лайно като него.

Ако го обичаш толкова, колкото казваш защо му нямаш доверие, а му се ровиш из чатовте ? Не ми влиза в работата на мен,ама не мога да разбера как толкова бързо се влюбвате в някой, та чак сте съгласни да си изгубите цялото лично пространство. Пък и в твоя случай, факта че му имаш паролата не е довел до нищо хубаво. За да ги е написал тези неща, явно е имал някаква причина( не го оправдавам) ама ей така да тръгне да пише подобни неща на други момичета, значи нещата между вас не са чак толкова сериозни, колкото мислиш.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

that simple.
    И каква изневяра е да пишеш на няква рандом шматка, че била перверзна и да й се каниш (и то не в прав текст)?

Това, че пича е малоумен и е сгафил, а твърди, че я обича, е едно на ръка. Личното пространство е съвсем друго.

Към авторката: тоя очевидно не е стока, ама ти си си го избирала.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си