- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Не, отново грешиш. Аз нямам проблем с жените. У дома ги имам три, и никакви проблеми нямаме. Те дори не знаят за отношението ми към феминизма. Обясних ти моето мнение, а и човек може да сподели какво мисли, само когато е анонимен. Все пак не ми представи психопрофила ми. Изгарям от желание да разбера, как ме намираш?
Ако искаш психопрофил, те съветвам да отидеш на психиатър. Не ми е работа да ти правя публична оценка. Каквото съм преценила, съм го преценила за себе си.
Ти нямаш проблеми със собствените си три жени, но имаш проблем с жените като цяло. Търсиш платформа за изява на недоволството си, не ми казвай, че всичко ти е наред. Ако ти беше наред, щеше да си седиш у дома с жените си, а не да пълниш главата на тинейджърите с глупости.
На света има място за всички. Но очевидно на теб не ти е комфортно в твоето.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Виж сега Лейди! Да речем че и аз имам нужда от развлечения. Аз си ги подбирам според условията, и според мен се чувствам комфортно. Това с пълненето на тинейджърските глави с глупости си е твое мнение. Нали сега изборът е голям. Всеки може да преценява сам, кое е глупост и кое не е. Когато се представя едната страна, не е ли редно да се покаже и другата. Ако сега не съм си у дома, то това е пак за благото на семейството ми. Ти в момента с мъжа си заедно у дома ли сте? Или не ходите на работа и двамата?
Ти отново изопъчаваш нещата. Сега пък го изкара и пропаганда. Колко пъти да обяснявам, че това си е мое мнение и няма как да е пропаганда. Просто споделям възгледите си. Ако някъде има тема относно възможностите м/у половете, може и там да коментирам нещата от моя гледна точка. От кога убежденията на различномислещите се третира като пропаганда?
Не мисля, че изопАчавам нещата.
Но си прав, че всеки има глава на раменете си да преценява как е правилно да постъпва. Ти имаш право да смяташ, че жените заслужават бой. Твоята съпруга също има право да смята, че заслужава мъж като теб.
Затова и ти казах - всеки намира мястото, в което се чувства комфортно. Но фактът, че избираш да говориш за това означава, че ти не се чувстваш добре там, където си. Че на теб ти пречат всички жени.
На мен не ми пречи, че ти мислиш така, защото не съм длъжна да те търпя в живота си![]()
Не се измъквай, много добре разбра какво искаше да ти каже. Че времето, което го отделяш тука да пълниш главите на малките с глупости, можеше да го отделиш на семейството си. НЕ, НЯКОИ не могат да преценят! Ако това не си го разбрал като родител на три деца, силно ти препоръчвам да се замислиш!
Дори не смей да ми говориш за пътувания, щото просто... идея си нямаш.
Едит: Да, наистина, давай в БГ мама. Там има много повече хора - и мъже, и жени - на твоята възраст? Защо си тук? Защото много добре знаеш, че само тук ще ти мине номерът.
Просто ти така си мислиш. Ти да не би да се мислиш за тинейджърка? А, аз имам две момичета. Нямам три деца. Достатъчо време отделям и на семейството си. Пътувам често зад граница, свързано ми е с работата. Тук съм, защото темата е подходяща. Животът е доста несправедлив и всеки търси своята справедливост. Дали ще ми мине номерът за който говориш не ме интересува, защото аз нямам никакъв номер, т.е. нищо няма да спечеля от това дали ще ми повярват или не. Всеки може да прецени и да реши сам кое е правилно, а не още от детската градина да се промиват мозъците на децата с равноправието и равнопоставеността м/у половете. Случая, който Владимир Буковски описва е показателен. Нищо не пречи и тинейджърите да го знаят и сами да преценят, защото това се отнася за бъдещето им.