- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Не се измъквай, много добре разбра какво искаше да ти каже. Че времето, което го отделяш тука да пълниш главите на малките с глупости, можеше да го отделиш на семейството си. НЕ, НЯКОИ не могат да преценят! Ако това не си го разбрал като родител на три деца, силно ти препоръчвам да се замислиш!
Дори не смей да ми говориш за пътувания, щото просто... идея си нямаш.
Едит: Да, наистина, давай в БГ мама. Там има много повече хора - и мъже, и жени - на твоята възраст? Защо си тук? Защото много добре знаеш, че само тук ще ти мине номерът.
Просто ти така си мислиш. Ти да не би да се мислиш за тинейджърка? А, аз имам две момичета. Нямам три деца. Достатъчо време отделям и на семейството си. Пътувам често зад граница, свързано ми е с работата. Тук съм, защото темата е подходяща. Животът е доста несправедлив и всеки търси своята справедливост. Дали ще ми мине номерът за който говориш не ме интересува, защото аз нямам никакъв номер, т.е. нищо няма да спечеля от това дали ще ми повярват или не. Всеки може да прецени и да реши сам кое е правилно, а не още от детската градина да се промиват мозъците на децата с равноправието и равнопоставеността м/у половете. Случая, който Владимир Буковски описва е показателен. Нищо не пречи и тинейджърите да го знаят и сами да преценят, защото това се отнася за бъдещето им.