.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли жените да се бият ?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

17 22,67%
  • не

45 60,00%
  • разбира се

13 17,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 544

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Не, не могат сами да преценят. Някои от потребителите тук са малки и все още лабилни. Може би нямат с кого да говорят. Може би форумът е единственият им източник на информация, затова ние като по-големи носим отговорност за съдържанието тук. И когато то е подстрекаване към насилие, това не се отразява добре на неизградена личност.

Оо, ти имаш момичета, вярно... не се стремиш към отглеждане на силни и стойностни личности не ти трябват.
    Тцъ... трябва да ти е много болно, че нямаш син... да го възпиташ да е "истински мъж".
    Хм, Вселената си знае работата явно.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не, не могат сами да преценят. Някои от потребителите тук са малки и все още лабилни. Може би нямат с кого да говорят. Може би форумът е единственият им източник на информация, затова ние като по-големи носим отговорност за съдържанието тук. И когато то е подстрекаване към насилие, това не се отразява добре на неизградена личност.

Оо, ти имаш момичета, вярно... не се стремиш към отглеждане на силни и стойностни личности не ти трябват.
    Тцъ... трябва да ти е много болно, че нямаш син... да го възпиташ да е "истински мъж".
    Хм, Вселената си знае работата явно.
    Виж, тук ме улучи смъртоносно. Найстина нямам син, и бих дал всичко да имам, но вече не може. Жена ми е на 40 години, а ти като жена знаеш какви са проблемите след тази възраст. Аз си я обичам и не искам да насилвам нещата. За изневяра и дума не може да става. Патриархалното ми възпитание не го разрешава. За съжаление времето ми днес свърши. Утре, ако имам възможност ще ти обясна по подробно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си