.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли жените да се бият ?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

17 22,67%
  • не

45 60,00%
  • разбира се

13 17,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 544

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Аз ли не разбирам или ти? Когато споменах това за нивото ми, означаваше, че въобще няма да се занимавам с такива женски индивиди. Има много нормални момичета, които не се държат по този начин и не мисля, че боя (шамара), който евентуално жената може да отнесе трябва да е с цел възпитание . Това е възрастен завършен човек, не е дете.

За другото, че жените били по-тъпи от мъжете също не е вярно.
    Те имат по-различно мислене, характер, възприятия. Действията им са други. Дори са по-хитри от мъжете и много често побеждават, не заради феменистките закони (за които може би имаш право, но въпреки това дори днес жената е дискриминирана) , ами заради женската им природа и разум.

Това, което мислиш за провокация от страна на пантерата, сега ще те питам аз и повече спирам да пиша, ако пак ми отговориш подобен пост.
    За какво нередно деяние ТОЧНО жената в ежедневието трябва да отнесе удар? Дай няколко примера..
    Някак си ми звучеш заплашително, но както и да е! Мисля че Papugai ти отговори многократно, както и аз, но ти все се правиш на ударен. Ето ти пример. Прибира се мъжът в къщи, уморен от работа, изкъпва се и иска да вечеря, като пита жена си: - какво има за вечеря? - И, отговорът е:- Не ме занимавай с глупости, сега имам друга работа, вечеряй каквото си си сготвил! След това мъжът я пита:- До кога ще си губиш времето с излишни разговори по т.л.ф., с тези твои приятелки, а не обърнеш малко внимание на дацата и на мен? И, отговора е: - Я, се разкарай, какъв си ти, че ще ми казваш какво да правя?!!!.........Много още примери мога да ти дам относно заслужаването на плесница или нещо по-вече. Това женско поведение за много редно ли го намираш? А, това е най-безобидното. Извратеността на закона е в това, че дава право и насърчава жената да изнасилва мъжа психически, и за това на него не му остава друго, освен да използва природния закон и да наказва жената физически. За това насилието над жените ще продължи да се увеличава. Сега са бити около 1/3 и процентът се увеличава. Когато стане 2/3 може би ще мирясат, но ако и това не помогне, може би тогава мъжете ще намерят друго решение относно женското равноправие, но това както вече казах си е мое мнение.

Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Някак си ми звучеш заплашително, но както и да е! Мисля че Papugai ти отговори многократно, както и аз, но ти все се правиш на ударен. Ето ти пример. Прибира се мъжът в къщи, уморен от работа, изкъпва се и иска да вечеря, като пита жена си: - какво има за вечеря? - И, отговорът е:- Не ме занимавай с глупости, сега имам друга работа, вечеряй каквото си си сготвил! След това мъжът я пита:- До кога ще си губиш времето с излишни разговори по т.л.ф., с тези твои приятелки, а не обърнеш малко внимание на дацата и на мен? И, отговора е: - Я, се разкарай, какъв си ти, че ще ми казваш какво да правя?!!!.........Много още примери мога да ти дам относно заслужаването на плесница или нещо по-вече. Това женско поведение за много редно ли го намираш? А, това е най-безобидното. Извратеността на закона е в това, че дава право и насърчава жената да изнасилва мъжа психически, и за това на него не му остава друго, освен да използва природния закон и да наказва жената физически. За това насилието над жените ще продължи да се увеличава. Сега са бити около 1/3 и процентът се увеличава. Когато стане 2/3 може би ще мирясат, но ако и това не помогне, може би тогава мъжете ще намерят друго решение относно женското равноправие, но това както вече казах си е мое мнение.
    Ето така можеше да кажеш още от самото начало.
    Защото иначе излиза, че трябва да биеш жена си за щяло и нещяло, както на теб и отърва и както всеки втори селянин му хрумне и възприеме за правилно.
    В такива примери, каквито даде - нито присъства обич, нито уважение, нито нищо. Това са крайни случаи на анархия и простотия.
    Въпреки това според вината, която насъждаваш у своята жена, може да е провокирания от самия теб, поради липса на разбирателство.
    Тя може също толкова пари да печели, колкото и да работи, да гледа децата, да чисти, а ти да не си мърдаш месата, ама въпреки това да си вярваш, че тя е причината и бедата!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ето така можеше да кажеш още от самото начало.
    Защото иначе излиза, че трябва да биеш жена си за щяло и нещяло, както на теб и отърва и както всеки втори селянин му хрумне и възприеме за правилно.
    В такива примери, каквито даде - нито присъства обич, нито уважение, нито нищо. Това са крайни случаи на анархия и простотия.
    Въпреки това според вината, която насъждаваш у своята жена, може да е провокирания от самия теб, поради липса на разбирателство.
    Тя може също толкова пари да печели, колкото и да работи, да гледа децата, да чисти, а ти да не си мърдаш месата, ама въпреки това да си вярваш, че тя е причината и бедата!
    Тази твоя интерпретация е заблуждаваща. Никой не бие някого без причина, освен психопатите. Виж наименованието на темата. Няма следствие без причина. Думата "Анархия" е нещо възвишено, само че това е утопия, невъзможна при хората, защото когато разумът спи, се раждат чудовища, а до преди време беше ясно, кой от двата пола е по-умен, за разлика от днес. Друг е въпросът, ти какво разбираш под думата "анархия". Въпрос на терминология е. Ето ти и синоними:
    - справедливост, безвластие, неподчинение, свобода, отговорност, своеволие, самоорганизация, равноправие. Както вече споменах, у нас всички обсъждаме заедно нещата, но накрая решавам аз и всички са доволни. Никго не съм обвинил в нещо, за да смяташ че насаждам у някого вина, още повече у жена ми. Това с печеленето на парите, също не си познал. Жена ми е с висше икономическо образование, работи в счетоводна фирма и печели около 800 лв. Мислиш ли че ако аз не работя, ще можем да живеем четиримата с нейната заплата, колкото социална помощ? И, да речем че не работя и се занимавам с домакинска работа, и отглеждането на децата. Само с нейната заплата не можем да покрием текущите си нужди, да не говорим за нормален живот, или недай Боже някой се разболее! Причината за бедата (бедите на всички) е на друго място. Дано прозреш някога истината.

Мега фен Аватара на RagioL
    Никой не бие някого без причина, освен психопатите.
    Напротив, имат причина, за забавление.

Никго не съм обвинил в нещо, за да смяташ че насаждам у някого вина, още повече у жена ми. Това с печеленето на парите, също не си познал. Жена ми е с висше икономическо образование, работи в счетоводна фирма и печели около 800 лв. Мислиш ли че ако аз не работя, ще можем да живеем четиримата с нейната заплата, колкото социална помощ? И, да речем че не работя и се занимавам с домакинска работа, и отглеждането на децата. Само с нейната заплата не можем да покрием текущите си нужди, да не говорим за нормален живот, или недай Боже някой се разболее! Причината за бедата (бедите на всички) е на друго място. Дано прозреш някога истината.
    Писах в трето лице.
    Под анархия в този случай се се разбра какво имам в предвид, не ми се уточнява.
    Един мъж може да прави също толкова глупости и несправедливости, да не си върши задълженията. В такъв случай жената е права, но според твоята логика - при неподчинение ще отидеш и ще я набиеш.
    За парите отново се правиш на ударен.. Това, че твоята жена изкарва 800 лв, не означава, че друга не може да получава два пъти колкото твоята заплата. Какво ще направиш този път? Или пък ако ти останеш безработен?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си