Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
. Като споменаваш това, за нивото на което трябва да паднеш, че да биеш жена си, когато те излага пред хората, държи се надменно, обижда те и дори ти посяга и обществото толерира това, ти вече си паднал под всякакво ниво и си загубил мъжкия си облик.
Аз ли не разбирам или ти? Когато споменах това за нивото ми, означаваше, че въобще няма да се занимавам с такива женски индивиди. Има много нормални момичета, които не се държат по този начин и не мисля, че боя (шамара), който евентуално жената може да отнесе трябва да е с цел възпитание . Това е възрастен завършен човек, не е дете.

За другото, че жените били по-тъпи от мъжете също не е вярно.
Те имат по-различно мислене, характер, възприятия. Действията им са други. Дори са по-хитри от мъжете и много често побеждават, не заради феменистките закони (за които може би имаш право, но въпреки това дори днес жената е дискриминирана) , ами заради женската им природа и разум.

Това, което мислиш за провокация от страна на пантерата, сега ще те питам аз и повече спирам да пиша, ако пак ми отговориш подобен пост.
За какво нередно деяние ТОЧНО жената в ежедневието трябва да отнесе удар? Дай няколко примера..