- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Аз, ако сложа рокля може да изглеждам педал, ма на теб ти личи и без да слагаш.
Ясно е, че дори не четеш, за да си мислиш, че харесвам коментарите на пантерата. Обаче твоя си работа.
Да, добре. Няма смисъл да се мъчи човек да те разбира. То не е от четенето между редовете. Не е зряло просто.
+Празник ли е - бой
+Дошли са ви гости? - задружен бой всички vs 1
+Глобално затопляне? - бой
За това се сещам, но със сигурност има още мнооого... А и да не забравяме, че нищо не подобрява кръвообращението така, както един хубав бой, а ние искаме жена с румени бузки, нали?![]()
Интересно как все изкарвате жените онеправдани светици и никой не отбелязва курвенлъка, интригите, сплетните, истериите и прочие ...![]()
Ужас, горката аз! Кво правя с тоя мъж, де гледах като го избирах, не знам.
Дадохте ми добра идея за анимационни картинки или просто може и едит на снимки, ще имам доста гледания в tumblr/instagram/like/twitt/skype/ и други соц.слаби.мрежипросто ще се радват на "БОЙ"
Скъпи, какво искаш да ти сготвя? "БОЙ"
Скъпи, хайде да си лягаме.. "БОЙ"
Скъпи, трябва да ставаш за работа! "БОЙ"
Виж сега, не знам колко голям кораб си, и къде плаваш или минаваш, но ако беше разбрал смисъла на провокативните въпроси на пантерата, щеше да схванеш иронията в реториката им. Ще ти отговоря направо, както и на нея. Феминизмът е като раково заболяване, последствие от комунизма, който сега е приел друго наименование "неолиберализъм". Той юридически изравнява правата м/у половете, с тази разлика, че единият пол (в случая женски) остана да ползва всички привилегии от миналото и си присвои права, които не му се полагат по природа. Ти видял ли си мъж, да спечели бракоразводно дело в съда? Видял ли си жена да бъде осъдена за това че малтретира децата, които не са само нейни и заплашва открито и на публично място мъжа си, че ако не изпълнява нейните капризи, няма да ги вижда повече? Скандалите, които се пораждат у дома благодарение на женско упорство, нахалство и безнаказаност от закона.
Наглостта им е надхвърлила всякакви граници. Имат си и девиз - "Кажи му мъж и не го обиждай повече". Като споменаваш това, за нивото на което трябва да паднеш, че да биеш жена си, когато те излага пред хората, държи се надменно, обижда те и дори ти посяга и обществото толерира това, ти вече си паднал под всякакво ниво и си загубил мъжкия си облик.
Последно редактирано от herkules : 04-28-2014 на 05:34
Херкулес хора като теб ги категоризирам с думата боклук.
Оххх горките мъже защитавали мъжката чест и достойноство чак ад ти се дореве за горките мъжленца . Само да вметна за тези войни мъжете са също толкова виновни колкото и жените . Защото ако не се бяха подвеждали по жените и войни нямаше да има .И това че жена може да удари мъж само ако има подкрепа си е твоя пълна глупост не всички жени са като твоята слаби и безхарактерни . И кой е по висш във йеархията ахааха нещо не разбрах някъв жалък олигофрен който посяга на приятелката си ли ?
Само да вметна ако приятелят ми или въобще мъж си позволи да ми удари шамар бих му изкъртила зъбите без да ми мигне окото . И да не си мисли че всички жени сме слаби и беззащитни.
Ето това е, ТИ НЕ ЖЕЛАЕШ! Точно за това ще трябва да ядеш шамари, защото някои неща, не са концерт по желания и женските желания, трябва да са съобразени с мъжките. Ще си ъпдейтвам речника, когато ми изнася. Уикипедията не е еталон за истинност. Всяко нещо признато под натиск, може да бъде променено в последствие, дори и да е от БАН.
Виждам, че се правиш и на психолог. При това положение трябва да знаеш, че в човешката психология съществува "подчинен" и "доминант". Женският пол, не може да доминира над мъжкия и причините са ясни още от древността. Физически е много по-слаб и няма достатъчно умствен капацитет в сравнение с мъжкия.
Жената е оплескала манджата?
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Аз ли не разбирам или ти? Когато споменах това за нивото ми, означаваше, че въобще няма да се занимавам с такива женски индивиди. Има много нормални момичета, които не се държат по този начин и не мисля, че боя (шамара), който евентуално жената може да отнесе трябва да е с цел възпитание . Това е възрастен завършен човек, не е дете.
За другото, че жените били по-тъпи от мъжете също не е вярно.
Те имат по-различно мислене, характер, възприятия. Действията им са други. Дори са по-хитри от мъжете и много често побеждават, не заради феменистките закони (за които може би имаш право, но въпреки това дори днес жената е дискриминирана) , ами заради женската им природа и разум.
Това, което мислиш за провокация от страна на пантерата, сега ще те питам аз и повече спирам да пиша, ако пак ми отговориш подобен пост.
За какво нередно деяние ТОЧНО жената в ежедневието трябва да отнесе удар? Дай няколко примера..
Някак си ми звучеш заплашително, но както и да е! Мисля че Papugai ти отговори многократно, както и аз, но ти все се правиш на ударен. Ето ти пример. Прибира се мъжът в къщи, уморен от работа, изкъпва се и иска да вечеря, като пита жена си: - какво има за вечеря? - И, отговорът е:- Не ме занимавай с глупости, сега имам друга работа, вечеряй каквото си си сготвил! След това мъжът я пита:- До кога ще си губиш времето с излишни разговори по т.л.ф., с тези твои приятелки, а не обърнеш малко внимание на дацата и на мен? И, отговора е: - Я, се разкарай, какъв си ти, че ще ми казваш какво да правя?!!!.........Много още примери мога да ти дам относно заслужаването на плесница или нещо по-вече. Това женско поведение за много редно ли го намираш? А, това е най-безобидното. Извратеността на закона е в това, че дава право и насърчава жената да изнасилва мъжа психически, и за това на него не му остава друго, освен да използва природния закон и да наказва жената физически. За това насилието над жените ще продължи да се увеличава. Сега са бити около 1/3 и процентът се увеличава. Когато стане 2/3 може би ще мирясат, но ако и това не помогне, може би тогава мъжете ще намерят друго решение относно женското равноправие, но това както вече казах си е мое мнение.
Твоето мнение, за това как категоризираш някай като мен, и с каква дума, за мен е без значение. Същото мога да кажа и аз за теб. Мъжът е длъжен да брани честта си. А, твоята вметка, относно войните и виновните за тях отново е не точна. Мъжете са започвали войните, защото са можели да ги водят, което продължава и до днес. Жените са били повод за това, но някои философи виждат във войните и положителни неща. Дори и необходимост по някога. Кой е "висш" или "нисш" в природната йерархия е очевадно. Историята го доказва. Това, че на теб ти се иска да не е било така е друг въпрос. Втората ти вметка пък сигурно е продиктувана от холивудските филми. Ако се опиташ да подражаваш на тях, има опасност ти да останеш без зъби, и с насинени очи, които доста време не ще могат да мигат.
Жените сами за себе си са слаби и беззащитни. Без мъжка подкрепа не струват нищо. Просто обобщавам. Знам че има отделни индивиди, които се различават и за двата пола. Но най- силната жена може да подчини (набие) само слаботелесен, хилав мъж, който ще е само мъжко подобие. Знаеш ли какво се казва на жена с две насинени очи?: - нищо! Защото някой мъж вече и го е казал, и то два пъти!
Последно редактирано от herkules : 04-28-2014 на 08:25
Не, отново грешиш. Аз нямам проблем с жените. У дома ги имам три, и никакви проблеми нямаме. Те дори не знаят за отношението ми към феминизма. Обясних ти моето мнение, а и човек може да сподели какво мисли, само когато е анонимен. Все пак не ми представи психопрофила ми. Изгарям от желание да разбера, как ме намираш?