- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Ох, да, лишени от чувство за хумор човече.
Шегата настрана - ако хубавият и редовен секс е налице, доста от скандалите - поне тези за глупости - няма да ги има заради ендофините и другите гадни измамващи нещица :д
Пфу, явно истиният мъж си насилва жената, good to know.
И сега вече знам, че си трол - вече каза, че не би изневерил, виждам, че логиката ти очевАдно се пропука.
И "обективна реалност" няма. Самият факт, че тука има не един и двама, които не са съгласни с теб, говори, че не е обективно.
Виж, ако говорим дали небето е синьо, да, това сигурно ще мине за "обективна реалност", но... какво ти обяснявам, ти сам си знаеш, че не си особено интелигентен![]()
Ами, и това не е обективно... За кучетата и далтонистите, например, небето не е синьо. Както и за някой, който е научен, че този цвят се казва червен, примерно. А всъщност небето просто отразява само синята светлина, а другата я поглъща и за това повечето го виждаме синьо, а всъщност не е.
Бахти, май трябва да ида да изпия едно кафе... :/
ПП: Извода е, че жените трябва да се бият!![]()
Това ти го казваш, защото се мислиш за много интелигентна. Няма лошо. В днешно време и жените вече минават за интелигентни. Фктът, че тук има един двама, дето не са съгласни с мен говори че има тролове, както смятат мен за такъв.
Реалността в която живеем, не е нищо друго, освен аудиовизуална проява на онова, към което е насочено вниманието ни, а обективизмът е твърдение, че реалността съществува, независимо от човешкото съзнание, и че човек поддържа директна връзка с реалността чрез своите сетива, посредством които той може да придобива обективни познания. Обществото ни противостои като обективна реалност. Като външно за нас, то ни заобикаля, обгръщайки живота ни отвсякъде. В обществото човекът е разположен в специфични сектори на социалната система. Това разположение предопределя и предрешава почти всичко. Като обективна реалност поведението на отделния човек в неговия социално психологичен смисъл най-често се свързва с понятието социална роля. Тя е основната изходна позиция за изразяване на соц. оценки и за формиране на соц. нагласи и отношения. Комуникацията като обективна реалност на човешката личност е и неделима част от неговото всекидневие. Тя се явява индивидуален поведенчески процес и социален феномен. За днес нямам повече време, ако остана свободен ще продължавам да споря с вас, а мъжете винаги ще са с по-голяма стойност от жените, каквито и заблуди да изфабрикуват западните демокрации, които в същност са си чисти диктатури.
Употребата на ЛИЧНИТЕ СЕТИВА води до изграждане на СУБЕКТИВНИ познания.
Установихме вече, че не си особено наясно с употребата на тълковен речник, затова ето:
субективна, субективно, мн. субективни, прил.
1. Който е присъщ на субект; личен. Субективно възприятие.
2. Който е лишен от обективност; преднамерен, пристрастен. Субективна оценка.
Синоними:
(прил.) личен, индивидуален, собствен, характерен, свойствен, частен, персонален, самобитен
(прил.) пристрастен, лишен от обективност, едностранчив, необективен
Обърни внимание на "персонален, индивидуален, личен".
Когато индивидът използва индивидуалните си сетива и се базира на индивидуалния си опит, получава - изненада - индивидуална представа за определена проблематика, ситуация, света като цяло, ако щеш.
Индивидуална представа = СУБЕКТИВНА представа.
С други думи... не се опитвай да маскираш незнанието си зад сложни думи. Не се получава.
Херкулес, ти да не би да влизаш в този форум само с цел да очерниш жените? Доколкото виждам само по тази тема си коментирал.
Та... мисля че, противно на твоето мнение, доста жени имат повече стойност от теб. Моля забележи, че казвам теб, а не мъжете, защото всеки човек, без значение пола, е строго индивидуален.
Ти си просто комлексар, живеещ в заблуда. А аз още държа да ми направиш сравнение между твоята дъщеря, която ти похвали за успехите й, и нейните съученици (момчета). И да ми отговориш на:
Последно редактирано от Melodies : 05-01-2014 на 18:21