- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Ох, да, лишени от чувство за хумор човече.
Шегата настрана - ако хубавият и редовен секс е налице, доста от скандалите - поне тези за глупости - няма да ги има заради ендофините и другите гадни измамващи нещица :д
Защото няма как да стане, понеже не можеш да го набиеш, освен само да си мечтаеш за това. Защото едно е да искаш, друго е да можеш, а пък трето или четвърто е да го направиш! Винаги е ставало, става, и ще продължава да става обратното, колкото и да не ти се иска. Я виж данните от статистиката. http://inews.bg/%D0%92%D1%81%D1%8F%D..._i.298923.html Не съм ги измислил аз. Синеочке, никът ти ми подсказва, че доста често са ти насинявали очите, че да си толкова войнствено настроена.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ти от всички най-добре разбираш, за какво говоря, но понеже не ти изнася все се изплъзваш. Това че жените в днешно време заслужават бой е очевадно, това че все по-вече ядат бой също е отбелязано (статистика), това да го кажеш публично в анонимен форум не е престъпление, а и е гордост защото всеки се мисли за прав. А, това че на жените са им предоставени законови средства с които уж да се защитят, изнасилват психически мъжете е главната причина за това да ядат толкова много бой. След като системата (гражданските закони), която ни е наложена от вън е несправедлива по отношение на мъжете, на тях не им остава нищо друго освен да прилагат природните закони. Гражданските закони всеки ден се променят, понеже не са съобразени с действителността и жените имат право на глас, но природните са вечни, от как свят светува, и никой не може да ги промени!