.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 109

Hybrid View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Любовта мирише на жертвоготовност
    Не беше ли ти тази, която каза, че не е готова на жертви за любимия си, защото гледа първо себе си? о.О

ПТ: Някой нагоре беше казал "На него е, сиреч любов е". Абсолютно точно..;3 Любовта мирише на него..;3 Или той мирише на любов..;3 И двете са правилни по своему..;3

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Любовта мирише на него..;3 Или той мирише на любов..;3
    Да, да, да. Абсолютно!
    Това звучи като кучетата малко, но никой не мирише като него. Независимо дали използва същия шампоан, сапун, парфюм, афтършейф и т.н., никой не може да ми напомни на него. Не го свързвам с определени места, събития, миризми, звуци/песни или каквото и да било. Когато е до мен, някак си е само той. Не забелязвам къде сме, какво правим, кой е с нас, абсоютно всичко е на заден план и някак избеляло. В същото време, ако го няма при мен, абсолютно всичко ме подсеща за него - дори да става на въпрос за смачкан лист хартия в кошчето. Той е всичко! Любовта не мирише на нищо, защото мирише на всичко.

Егати обърканото стана.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Любовта (му) мирише на цигарен дим рано сутрин, на парфюма който аз му подарих, на шампоанчетата и душ-гелчетата като се къпем заедно <3, на дъх на мартини късно през нощта, на лалета и най-вече на това

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    ПТ: Някой нагоре беше казал "На него е, сиреч любов е". Абсолютно точно..;3 Любовта мирише на него..;3 Или той мирише на любов..;3 И двете са правилни по своему..;3
    http://ask.fm/iwwkaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си