.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 109

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ти живееш, фокусирайки се върху мисълта, че ще умреш? Купуваш цветя с мисълта, че ще увехнат?

Пак казвам - прав си, краят настъпва за всичко и всички. Ние осъзнаваме съществуването му. Осъзнаваме и фактът, че е неизбежен. Но избираме да го игнорираме, за да живеем пълноценно.

Това за мен не е живеене в розов балон, а просто и чисто живеене.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ти живееш, фокусирайки се върху мисълта, че ще умреш?
    Да точно така живея,но това е поради съвсем друга причина,защото аз го знам и осъзнавам,но това вече е на здравословна основа,повечето хора сигурно и аз нямаше да се замислям ,че няма да умра скоро въпреки,че всички знаем, че е неизбежно,но в моя случай го знам,но това е заболяване както и да е.

Да казваш,че си започнала връзка въпреки ,че си била сигурна и убедена,че ще завърши зле ,точно за това говорех.Че когато хората тръгват с такава нагласа и осъзнават фактите и края ,връзката е много по хубава ,пълноценна ,щастлива и т.н. А не когато ,хората си мислят,че е единствения ,едниствената,заедно са и е невероятно край няма друго мнение.Това имах предвид,надявам се ,че ме разбра.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от bybrek Виж мнението
    убедена,че ще завърши зле ,точно за това говорех.
    О, не, не, не.

Само защото (може би) ще свърши, не означава, че е свършила "зле". Много черно виждаш нещата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си