- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да отида ли на бала с рокля вместо с костюм?
Супер е, че наближава балът ми. Подготвям се за него от доста време. Зная, че ние момчетата трябва да сме с костюми, но аз искам да отида на бала с рокля. Костюмите са скучни а аз искам да изглеждам интересно. Мисля, че ще бъде оригинално. Купих си много секси рокля. Живея в друг град на квартира съм и не е проблем да я занеса там. Ако отида ме е страх от баща ми. Той ще каже, че съм обратен, защото той е от старото поколение. Аз не съм обратен, но той по дрехите приема и изпраща. Какво мога да направя? Eто ми и роклята.
Харесва ли ви?
![]()
ще къртиш с тая рокля, пич![]()
и на такива не им се вика гейове, а травестити
защо има .... мокро по нея...![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Що не? В темата 'как бяхте на бала си' има и такива снимки, може да краднеш някоя идея.
Ох, боже.
В старанието си да са интересни, повечето хора стават СМЕЕЕЕШНИ, та дрънка.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
И аз съм на това мнение. Ще изглежда секси. Трябва и още неща да обмисли, като грим, обувки, прическа. Вече си голям и няма смисъл да слушаш баща си това е съвета ми към това момче. Може да ти се разсърди, но ако гледаш постоянно да е на неговата няма да си щастлив никога. Пожелавам на момчето добро изкарване.
Толкова забавно, че малко забравих да се посмея.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
хахахахаха![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)