- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Менструация...ВАЖНО!!
Здравейте на 17 години съм и искам да попитам нещо..Менструацията ми е като цяло нередовна, но тази година се случи февруари и март да ми дойде на една и съща дата на 11, а април на 8, притеснена съм, защото днес е 10, а на мен все още цикъла не ми е дошъл, правихме го с приятелят ми на 7 първоначално го правихме без презерватив , а после със , той не свърши в мен възможно ли е по време на половия акт без да е станало нещо.... иначе симптомите за цикъл ги имах бях доста нервна преди няколко дни, а гърдите все още са ми подути и ме болят.. Моля ви кажете ми, има ли за какво да се притеснявам ?
Последно редактирано от anita2996 : 05-10-2014 на 14:49
Сама си наясно с това че менструацията е нещо крайно нередовно и се влияе както от взимането на лекарства така и от много други фактори .. Не бива малко забавяне да те притеснява но трябва да си наясно че дори и да не е свършил във теб приятеля ти пак съществува риск от нежелана бременност.. Нервността не се дължи само на идващата менструация ( ако беше така повечето жени да са умрели от чакането и през по - голямата част от месеца ) и не бива да се предоверяваш на гореописаните симптоми .. Моя съвет е ако още няколко дена не ти идва да си вземеш един тест за бременност от някоя аптека и да провериш със сигурност какво е положението ..![]()
Ще ти идва просто сиг от притеснението ти още не ти идва не се притеснявай и не го мисли щом не е свършвал в теб нищо не е станало
Първи ден след закъснението можеш да си направиш тест, ако толкова се притесняваш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Едно и също постоянно..чукаха ме без презерватив, не свърши в мен, закъснява ми , бременна ли съм??? Е па мацки, нема давате да ви чукат без презерватив като ви е шубе толкова и не можете да отидете до гинеколога за едни прости противозачатъчни...![]()
Чукате се като зайци, не ползвате презервативи и после ревете..![]()