- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
има само 2 зодии
скорпион и ухапан от скорпион
за щастие аз съм от първите![]()
Мамка Ви ,верно сте такива...
maDamn
явно си хапана
мда...лъв и скорпион, как ти звучи
maDamn
казаното по-горе от мен (че има само 2 зодии и т.н) беше метафора,но има нещо вярно в това
като че ли пораснах за тукот време на време пиша само
за мен водолей е доста привлекателна зодийка,но то е относително,всеки е индивидуален въпреки зодията си
Има нещо вярно в това за скорпионитеПознавам 3 или 4 представители на тази зодия и определено всички са оставили сериозна следа в мен
Държа много на тях, на мнението и приятелството им. А и спор няма - привлекателни са
![]()
Боби, добре дошъл пак сред нас![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
не очаквах такова 'посрещане' ,поласкан съм мили госпожици))
ииии благодаря
старите кучета се помним![]()
Раците,разбира се, по-убави и чаровни от нас нема, нема и да има!![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
пълни глупости. . . аз колкото и скорпиони познавам -всички сме някви заспали и все с проблемни :Д
Значи било от зодията, а не щото съм пичага?![]()
Е,не! Не може да бъде... извинявам се за предния си пост.. Въпроса бил коя е най привлекателната зодия... ами и аз мисля че това са раците, най-човечни, най-чаровни и земни, най трезво мислещи и гледащи на нещата!! Телец донякъде са доста приятни и рибките са привлекателни до някъде :P
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
... вие добре ли сте, оставете ги тия зодии и се обичайте!
Мъжете везни са изключително сладки и непринудени, обожавам гиАз съм водолей и също много си харесвам зодията
мъж риби...ужас, въобще не ми допада :Д
И аз съм Козирог но въобще не се разбирам с Телци
Като един представител на зодия Стрелец - няма как да не кажа, че ние сме яката работа ;д Жени, мъже стрелци, които познавам - все са интересни,готини и добри хора.
Мъжете Лъв и Водолей също правят много добро впечатление![]()
Скорпионите се водят най-"секс" зодията.