- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той готов ли е ?
Здравейте , аз съм момиче на 15 години , приятелят ми е на 14. Искам да правя секс с него , но не знам готов ли е , тоест какъв е размерът му "там" ? Зависи ли от тялото ? Ето и негова снимка , третото момче. (живея във Франция , арабин е).
http://prikachi.com/images.php?images/487/7318487Y.jpg . Благодаря предварително!
Много детски ми изглеждат и тримата.
Welcome to the Jungle...
Хмм, съмнявам се в действителност да е кой знае колко по-мъжествен. Ти имаш ли някакъв сексуален опит или и двамата сте девствени?
Welcome to the Jungle...
Не ги слушаи бе, щом ти се иска давай, аз бях на 15(тоест миналата година) когато го направих за 1-ви път![]()
ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХХА ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХ ХА![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Само да попитам, това ли е тоя с френския, на който не можеше да разбереш какво те пита?
Искаш да спиш с 14 годишен циганин, с когото дори не можете да контактувате, понеже...ти не разбираш какво те пита?![]()
И да поясна , името на темата НЕ е "Според вас ром ли е ? , Грозен ли е ? " и т.н."Щом съм задала тук в тази тема въпроса горе , и ще ми е за първи път , то значи имам специални чувства към този човек. Моля "отговорите" по - вид и народност настрана от тук!
![]()
Сигурно е готов да спи с теб,но ти трябва да се подготвиш за бъдещата ти ислямизация.Трябва да си закупиш корана и да го знаеш перфектно и той сигурно ще те посвети в правенето на бомби,но ти трябва да се подготвиш какво са пластичните експлозиви и другите взривни вещества.Поне ако не ставаш за терорист трябва да научиш арабската кухня и да готвиш много добре обикновено ще трябва да готвиш за цялото му семейство,което може да стигне до към 70-80 души много зависи къде са си хвърляли семето.Ако всичко това не стане ще можеш спокойно след време да си отвориш една дюнерджийница.