Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
Може голяма част от тях да са малоумници и най-вероятно около 10% от тези реално им върви с жените, но екстраполирайки от аватара ти и написаното не мисля, че си в позиция да слагаш етикети. Десетобалното оценяване е произлязло доста преди концепцията 'пик-ъп' и е много разпространено в мъжки разговори в САЩ, например.
И каква психология да чете, според тебе? Приложна, социална? Кои автори? Теорията я има, но как да я превърне във фактология? Препоръчай книги, обоснови се, дай лични примери. Помисли дали на човек, който пише по подобен начин биха му били полезни въобще психологични книги? Да? Не? Или просто искаш да изтърбушиш якия си коментар и в добавка с алфа аватара си да впечатлиш някоя 16-годишна девственица? Последното не беше въпрос. Не знам и аз.

Бях забравил в тоя форум колко експерти по теория върлуват.
Не знам какво искаш да кажеш с това, че не съм в позиция да слагам етикети. В позиция съм да си изкажа мнението и точно това правя. С десетобалното оценяване на момичета абсолютно не съм съгласен. Това не е някаква стока, на която да лепнеш етикет първо качество, второ качество, трето качество .. Всяка жена и индивидуална личност и не може да се каже, че едната е 7 щото имала крив нос, а друката е 8 щото е с прав. Ами тая с кривия нос може да е 10 пъти по-стойностен човек от другата.
Тези от БГ "пик-ъп" семинарите говорят пълни глупости и само взимат пари. Незнам кой им е дал диплома, сертификат или каквото е там. Не отричам , че има техники при свалките, но те са доста далеч от това. Нали се сещаш, че един човек, който не може да каже две думи пред момиче и се държи като кретен няма как за 3 дни семинар да стане супер сваляч. И то срещу скромната сума от 300-400лв. Нека прочете Психология на Човека. Това със сигурност ще му помогне да осъзнае някой елементарни неща свързани с общуването.

Това с впечетляването на 16 годишни девственици няма да го коментирам. Отдавна ми е минало времето за такива работи. Мисля, че съм на друг етап от връзките си с жените.