Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
Десетобалната система изказва Личното ти мнение за ВЪНШНИЯ вид на определено момиче. Няма за цел да обиди никого. Ти, като искаш, си спи със стойностните 70-килограмови мацки, но недей пей морал за това по какъв начин трябва различните хора да оценяват каквото и да е.
Не съм бил на БГ пикъп семинар и не знам какво говорят и какви пари взимат, но явно ти си бил, в което няма нищо лошо, разбира се.
Малко ме съмнява да си чел точно тази книга, че да я смяташ за адекватно предложение, но по би му помогнало, ако прочете "Изкуството да съблазняваш" на Робърт Грийн, "Играта" на Нийл Строс, книга свързана с практически съвети за невро-лингвистичното програмиране. Дори "Изкуството на войната" на Сун Дзъ би помогнало повече. А най би му помогнало да спре да чете олигофрени в тийнпроблем, дето в общия случай са на неговия хал, да престане да категоризира момичета, които го е страх да заговори и да си намери приятелка, като за начало.

Все същия си е тоя форум. Западащ.
Аз лично също не съм бил на БГ семинар, но двама мои приятели, които бяха на по 19 и не бяха докосвали момиче ходиха. Дадоха по 300 или 400 (непомня точно, беше през 2011) лева за 3 дни семинари и практическо обучение, което се изразяваше в това да ги пуснат из центъра на София и да започнат да оценяват минувачките по десетобалната система. След това да ги заговарят с разни заучени фрази и да им искат телефоните, като през цялото време трябва да спазват стойка, дишане, поглед и тн. Цялата картинка беше доста нелепа. Изглеждаха като някакви наплашени ученици, които се потят пред черната дъска и се опитват да си разкажат урока, а тея "лектори" отзад им подвикваха какво да правят. И познай какво стана след това. Две години след това още не си бяха намерили приятелки. Само където изгърмяха с 300 лева и им напълниха главите с неправилна информация.
Чел сам малко от тяхния форум и съм гледал техни видеа и имам представа за какво говорят.

Да, прочел съм тази книга, както и тази "Соблазнение или НЛП без комплексов - С.Горин и OSV" и мисля, че има какво да се научи и от двете. За останалите не мога да дам мнение.