.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Unhappy pomosht s kandidatstvaneto sled sedmi klas

zdraveite. Sega sym 7 klas i rqbva da kandidatstvam. Odtava mi se risuvaneoto no as ne haresvam tazi profesiq i maika mi i bashta mi me nasilvat da kandidatstvam s tova no as nne iskam. Iskam drugo da kandidatsvam. Kato im kaja che NE iskam da kandidastvam s risuvane te mi kazvat (na tebe ti se otdava i shte kandidastvash s tova) molq vi pomognete mi. Kak da gi ubedq da ne kandidastvam s tova typoto risuvane. plsss help

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Като ти гледам правописа, май за нищо друго не ставаш.

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от Mozzela Виж мнението
    Като ти гледам правописа, май за нищо друго не ставаш.
    +1

До автора: "Кандидатстване" никога Не означава със сигурност "Приемане". Дано си ме разбрал.
    Последно редактирано от Ouroboros : 05-10-2014 на 14:53

mi ko da npr imam samo angliiski na laptopa

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от monkata972 Виж мнението
    mi ko da npr imam samo angliiski na laptopa
    За онлайн кирилизатор да си чувал?

Супер фен Аватара на mayaaa
    Оф, като почнете да мрънкате така... Отиваш, пишеш си каквото искаш и това е. Те няма да го напишат вместо теб. После ще ти го натякват известно време, но ще си примирят.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    В някои семейства не става така лесно, защото го имат за хлапе, което не може да взема по-сериозни решения в живота си.
    Предполагам, че на тях им се върти в главата за по-напред (след 12ти клас), че рисуване+математика = Архитектура, което е една доста добра перспектива. Но ако предположим, че това е така, не бива да се гледа толкова напред.
    1. Няма лошо да те бива в нещо. Аз пък искам да мога да рисувам, но не мога. Продължавай да се усъвършенстваш, независимо какво ще се случи занапред.
    2. Добре, не искаш рисуване, а какво искаш? Трябва да се ориентираш към нещо, защото иначе нямаш никакъв довод за пред родителите си. Езици, математика, нещо? Иначе да, наистина е глупаво те да взимат решенията вместо теб, но като си така неориентиран... не им оставяш много избор. Като направиш някакъв избор, говори с тях.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Там се влиза с изпит до колкото знам ами просто се провали на него и готово .

ami as sym se orientiral s komputrii no sym zle s matematikata
    Цитирай Първоначално написано от Devilsplaymate Виж мнението
    В някои семейства не става така лесно, защото го имат за хлапе, което не може да взема по-сериозни решения в живота си.
    Предполагам, че на тях им се върти в главата за по-напред (след 12ти клас), че рисуване+математика = Архитектура, което е една доста добра перспектива. Но ако предположим, че това е така, не бива да се гледа толкова напред.
    1. Няма лошо да те бива в нещо. Аз пък искам да мога да рисувам, но не мога. Продължавай да се усъвършенстваш, независимо какво ще се случи занапред.
    2. Добре, не искаш рисуване, а какво искаш? Трябва да се ориентираш към нещо, защото иначе нямаш никакъв довод за пред родителите си. Езици, математика, нещо? Иначе да, наистина е глупаво те да взимат решенията вместо теб, но като си така неориентиран... не им оставяш много избор. Като направиш някакъв избор, говори с тях.

to dobre ama sq me prashtat na uroci i sym mnogo dobyr. I tam nashte plashtat. I ako se provalq narochno vse edno tez pari sme gi davali naprazno. (mai shte trqbva da se primirq
    Цитирай Първоначално написано от mishetyH Виж мнението
    Там се влиза с изпит до колкото знам ами просто се провали на него и готово .

ami as sym se orientiral s komputrii no sym zle s matematikata
    А ти какво мислиш че е информатиката. Щом ти е зле математиката, значи ще ти е зле и с това. Води се висша математика и е 47 пъти по-трудно от сега. То да не е правене на презентаций.

to dobre ama sq me prashtat na uroci i sym mnogo dobyr. I tam nashte plashtat. I ako se provalq narochno vse edno tez pari sme gi davali naprazno. (mai shte trqbva da se primirq
    След 12 клас пак ще можеш да кандидатстваш с комп.

Не знам защо всички си мислите, че това какво ще учите в средното училище е от решаващо значение с какво ще се занимавате по-нататък. Тази година ми бе последна, но не смятам да работя нищо свързано със специалността която завършвам. Истината е, че много малко от учениците на 13-14г. имат ясна представа какво искат да правят с живота си. Повечето са под влиянието на родителите си, които правят всякакви планове за бъдещето на децата си, без да имат предвид колко много ще се променят нещата за тези 5 години в гимназията. Наредили са си схемите в главите и едва ли не гласят хора в 7 клас за преуспели милионери на 24г.
    Друга част пък влизат някъде понеже чули че "било готино" или защото 3-4-5 приятели също ще ходят там.

Ти специално ми се струва, че си изтървал влака. Като не ти се занимава с рисуване, не е трябвало да се съгласяваш да тръгваш на уроци. Сега ако се провалиш на изпита, се оказва че си им хабил парите, ако не се провалиш - вероятно е да влезеш и да учиш нещо, което не ти харесва. Очевидно най-доброто развитие на нещата ще ти е просто да не те приемат или да не кандидатстваш там. В крайна сметка, твоята дума е решаваща. Когато дойде време да си пишеш желанията, хубаво си помисли. Решението е твое. Вашите ще го преодолеят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си