- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- За какво мечтаете?
То не е нужно дa си рaждaл, a дa знaеш. SLR-явно ще си е зa вaс, a зa мен поне един мотор?
То се е видяло, че нямa дa е БМВ.. вaш избор в тaкъв случaй,ще се примиря.
Сега сериозно - мечтая за Него. Моя Него, не антракса. Мечтая да живеем в малък апартамент в шумен квартал със голяма тераса, пълен е с наши снимко със семейството, приятелште и домашните ни любимци. Мечтая си навсякъде да мирише на него, тоест на секс, на прекрасно, на кожата му, на парфюма му, на кафе и тук-там на цигари. Мечтая си рядко някой да припарва до нашето местенце. Мечтая да съм близо до семействата и приятелите ни. Като се приберем вкъщи, да ни чакат котка, куче, паяк и костенурки. Деца започвам да спирам да искам, хаха. Или ако имаме, максимум двечки. Много съм за осиновяването и смятам, че бих взела дете/деца от дом.
Мечтая да работя работа, която харесвам и да пътувам много. Общо-взетж все такива клиширани работки.
Все тая, на Гоги мога да му ровя където си искам. Антракса е нули и единици. Разграничавай.
Засилих се да отговарям, ама в тоя раздел явно средният коефициент на интелигентност е двуцифрено число със запетая по средата.
Язък за хубавата тема.
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-02-2014 на 21:20