.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85
    Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    тъпа си на КУЧЕ...троши си главата и без това е празна

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    дам, всички сме видяли много на 17...всички сме си чупили главата, лошо няма

повечето ми младежи около мене са 25+ и не си позволяват да погледнат момиче под 20, айде евентуално някоя абитуриентка, защото са наясно, че общо нищо нямат, и ако не си направят бебета, няма и да имат още поне 6-7 години...пък 30-годишен мъж с 10-класничка, не ми се иска да си го представям...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    Абе, какво ти става от няколко дни? Нещо те е избило... или пък аз съм останала с грешното впечатление, че си по-мила личност просто?

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе, какво ти става от няколко дни? Нещо те е избило... или пък аз съм останала с грешното впечатление, че си по-мила личност просто?
    в сесия съм

anonymous708973
    Guest
    ХАХАХАХХА!!
    Ясно, всичко разбирам!!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от ioanaaa Виж мнението
    и от това да имам добро бъдеще с човек, който е стъпил здраво на краката си и знае какво иска.
    Той хубаво знае какво иска, но ти сигурна ли си, че знаеш какво искаш? Сигурна ли си, че можеш да му предложиш стабилна зряла връзка, от каквато той има нужда? Или след първия по-сериозен проблем ще се откажеш. Или пък след време ще ти мине увлечението към него и ще започнеш да се оглеждаш за някой по-млад. Защото докато връстниците ти се забавляват и си живеят живота ти ще трябва да живееш с чичак и да мислиш за деца, семейство и отговорности непривични за едно 18-20 годишно момиче.
    В случая май той се държи по-незряло от теб щом позволява на връзката ви да съществува.

Повечето родители са такива.

Ситуацията е такава, през моята призма... един олигофрен на 30г, който вместо да е стабилен мъж със семейство и кариера е някакъв лузър дето гони децата които са на училище още, се прави на мъж на една пикла на 17г, не изкарала 1 стотинка през живота си и нямаща 1 ден трудов стаж... да не говорим пък за учене и придобиване на някаква професия, следване... и какво си видяла на 17г? Ти си една пикла за мене, малоумна и нещо ти има, не си в ред, ти си на 17г още си едно хлапе дето си била видяла много от живота, и какво си видяла, освен един чеп, 30 годишен?! Какво си видяла? Ходила ли си в чужбина, работила ли си в чужбина, карала ли си кола/мотор, имала ли си твой бизнес, изкара ли си някакви пари сама, какво смислено си направила сама в живота освен ей това да обслужваш нагона на някакъв бастун на 30г!? Не е хубаво да се изхвърляте като на бял лист, че сте видяли дъра бъра... пикли... В действителност не сте видяли нищо, тепърва ще виждате.
    Един мъж на 30г ако е редовен по акъл е на съвсем различно ниво и етап от живота си от едно тийнче на 17г. Истината е, че нещастника само ще ти разцепи путето от ебане и това ще видиш от него, от чичко паричко който ти се прави на мъж возейки насам натам и черпейки те и плащайки... Айде, успех със "сериозната връзка"!
    Аз съм на 25г близо, и не бих се хванал с момиче по-малко от 2-3г от мен... но ако съм на мястото на ваще, това ще ти е най-малкия проблем: "наще са против...". Вземи си намери някой около твойте години да те пори и си гледай младостта.
    Последно редактирано от igaydarov : 06-05-2014 на 20:55

Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    Пича, КУЧЕТАТА ИЗОБЩО НЕ СА ТЪПИ. Имам куче, което разбира 50% да не казвам повече от речта ми, моля ти се, не пиши такива простотии повече. Тъпа е като тъпа глупава кифла, не и като куче.

Супер фен Аватара на RiB
    Ще кажа само, че в негово лице виждам голям "мъж", щом се занимава с пикли като теб.

Авторке повярвай ми след време ще ви писне един от друг и ще стане много досадно.Сега го обичаш и всичко ви е идеално.Но след време разликата във възраста ще си проличи в един момент той ще поиска семейство а ти тепърва ще навлизаш в най-хубавите си години .Не ти казвам да скъсате нито те обвинявам,родителите са ти прави че се притесняват все пак ти си на 17 а той на 30. Изживеите си тръпката с него , просто така от лудост и след това нека всеки да си продължи по пътя .

Мега фен Аватара на draid
    Това е фрапантна разлика. Тая връзка няма бъдеще, ако останеш с тоя човек след време ще съжаляваш, помни ми думите. Ще си провалиш живота. Просто не мога да разбера как все пък момичетата искате да си вдигате точките с някакви с по 10г по-дърти от вас. Да ти кажа, аз не бих погледнал жена на 20 като възможност за дългосрочна връзка, а още нямам 30. Не бих погледнал жена под 18 дори за секс, сама си прави сметката. Видяла си много в живота викаш ? И аз така си мислех на 17, ама истината е малко по различна. Родителите ти са прави и колкото по-бързо го осъзнаеш толкова по-добре за теб. Очевидно тоя човек те е оплел яко, нещо което хич не е трудно 30 годишен да направи с 17 годишна, на база опит.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от igaydarov Виж мнението
    Ситуацията е такава, през моята призма... един олигофрен на 30г, който вместо да е стабилен мъж със семейство и кариера е някакъв лузър дето гони децата които са на училище още, се прави на мъж на една пикла на 17г, не изкарала 1 стотинка през живота си и нямаща 1 ден трудов стаж... да не говорим пък за учене и придобиване на някаква професия, следване... и какво си видяла на 17г? Ти си една пикла за мене, малоумна и нещо ти има, не си в ред, ти си на 17г още си едно хлапе дето си била видяла много от живота, и какво си видяла, освен един чеп, 30 годишен?! Какво си видяла? Ходила ли си в чужбина, работила ли си в чужбина, карала ли си кола/мотор, имала ли си твой бизнес, изкара ли си някакви пари сама, какво смислено си направила сама в живота освен ей това да обслужваш нагона на някакъв бастун на 30г!? Не е хубаво да се изхвърляте като на бял лист, че сте видяли дъра бъра... пикли... В действителност не сте видяли нищо, тепърва ще виждате.
    Един мъж на 30г ако е редовен по акъл е на съвсем различно ниво и етап от живота си от едно тийнче на 17г. Истината е, че нещастника само ще ти разцепи путето от ебане и това ще видиш от него, от чичко паричко който ти се прави на мъж возейки насам натам и черпейки те и плащайки... Айде, успех със "сериозната връзка"!
    Аз съм на 25г близо, и не бих се хванал с момиче по-малко от 2-3г от мен... но ако съм на мястото на ваще, това ще ти е най-малкия проблем: "наще са против...". Вземи си намери някой около твойте години да те пори и си гледай младостта.
    Това!

Супер фен Аватара на NissaN
    Изгледай някоя серия на Съдби на Кръстопът да видиш,че са прави, а и това си е направо педофилия.

Интересно ми е как съдите. Не сте ли се замисляли колко успешни връзки има, в които разликата е голяма и колко развалени , в които е малка ... искам да обясня,че годините не са от значение,когато и ДВАМАТА се обичат, държат един на друг и се подкрепят дори, когато стане и трудно .. нали?!
    igaydarov , откъде знаеш дали нямам и 1 ден трудов стаж? Не се ли замисляш,че вече може и да съм работила, след като имам 16 години?.. Не знаеш какво ми е било детството и тинейджърските години. А и не се ли замисляте,че едно 17 годишно, сериозно момиче, може да бъде много по - зряла от една 25 годишна, примерно! Не казвай, че не би погледнал момиче по - малко от теб с повече от 3 години, не знаеш за напред в живота какво ще ти се случи, не знаеш съдбата накъде ще те отпрати. Лесно е да говориш и да съдиш, когато е отстрани, когато не ти се случват на теб нещата. Никой не може да предвиди какво го очаква! Сигурна съм,че всеки един от вас, ако има това,което ние имаме не би допуснал това да приключи, не зависимо от мнението на околните...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от ioanaaa Виж мнението
    Интересно ми е как съдите. Не сте ли се замисляли колко успешни връзки има, в които разликата е голяма и колко развалени , в които е малка ... искам да обясня,че годините не са от значение,когато и ДВАМАТА се обичат, държат един на друг и се подкрепят дори, когато стане и трудно .. нали?!
    igaydarov , откъде знаеш дали нямам и 1 ден трудов стаж? Не се ли замисляш,че вече може и да съм работила, след като имам 16 години?.. Не знаеш какво ми е било детството и тинейджърските години. А и не се ли замисляте,че едно 17 годишно, сериозно момиче, може да бъде много по - зряла от една 25 годишна, примерно! Не казвай, че не би погледнал момиче по - малко от теб с повече от 3 години, не знаеш за напред в живота какво ще ти се случи, не знаеш съдбата накъде ще те отпрати. Лесно е да говориш и да съдиш, когато е отстрани, когато не ти се случват на теб нещата. Никой не може да предвиди какво го очаква! Сигурна съм,че всеки един от вас, ако има това,което ние имаме не би допуснал това да приключи, не зависимо от мнението на околните...

тука идва разликата, която няма да разбереш...ако всичко е както го описваш, няма да се чудиш защо родителите ти не са съгласни, ако беше достаъчно порастнала, нямаше да търсиш мнението на хора от форум, още повече тийн такъв...ти осъзнаваш ли разликата, че търсиш мнението на родителите си, а той е на повече отнормална възраст да е родител?!?

хайде, за да не е само да се заяждам...какво правите заедно? живяла ли си с него повече от седмица? Познаваш ли приятелите му и добре ли изкарвате заедно? А родителите му познаваш ли?
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Повече от фен Аватара на analgin
    Ясно е ,че както и да те наричат , колкото и агресивни мнения да получиш в тази тема или колкото и вашите да ти говорят, това няма да са причини да се разделиш с него. На 17 години имаш сериозна връзка поне така я виждаш, човекът до теб е на 30 може и той да вижда отношенията ви като сериозни, но според мен се е пуснал по течението и това ,че сте си говорили за деца не означава ,че той вярва, че наистина ще имате общи такива. Може наистина да има чувства към теб и да държи на връзката ви , може да е добър, възпитан, отдаден и тн. и да не е само с теб за да чука 17-годишно младо тяло, хората от форум няма как да знаят каква е връзката ви и партньорите какво виждане за нея имат.
    Бих те посъветвала да живееш на тази възраст, просто да живееш и да правиш всички неща, които искаш и които ще осъзнаеш, че си пропуснала на 40. В момента си влюбена в него , щастливи сте , приятно ви е примерно да си седите в тях , да си сготвите, да си пуснете филм и после да правите секс - окей , готино е , но докато ти правиш това и си наистина щастлива и удовлетворена от тези занимания , твоите връстници забавляват в някой бар,клуб ( не говоря за мазна чалга дискотека) или просто си седят на по бира в някой парк и си говорят, имат връзки с хора на техните години и повечето не мислят да имат деца като станат на 20, ходят на лекции, получават образование, работят нещо малко да си изкарат пари и да са по-самостоятелни и най-вече създават контакти с други хора. Идеята ми е за най-хубавите ти години , които можеш да прекараш с приятели, с компания да правите глупости и да се забавлявате. Защото, в един момент когато си на 30, мъжът ти е на 43, имате две деца на по 9-10 г. нещо ще ти прещрака и ще осъзнаеш колко много неща си пропуснала и колко забавления и супер яки изживявания не са ти се случили ии да монотонното ходене на някаква тъпа работа за 400-500 лв (защото не си учила и нямаш образованието за по-високоплатена) готвенето, гледането на телевизия , слагането на децата да спят, малко секс евентуално вече не ти стигат и не те правят щастлива. Тогава ще осъзнаеш, че искаш да излизаш, да имаш приятели , да имаш добри отношения с вашите ..иска ти се да си имала повече връзки, повече сексуални партньори.. повече опит във всяко отношение .. тогава може би ще се разделите , но тогава приятелите ти ще са си взели нужното от възрастта 17-30 и на 30 вече ще имат сериозни връзки, деца дори и тогава ще осъзнаеш, че вече няма да може да се забавляваш по същия начин и времето наистина ще е минало. Не знам дали разбираш съвета ми и как звучи, идеята ми не е да станеш пропаднала алкохоличка правеща безразборен секс с някакви случайни мъже по кенефите на дискотеките и да друсаш амфети, защото си на 18 и можеш да си правиш каквото искаш ии защото трябва да се живее на пълни обороти - не говоря за тази крайност , а за хубавата идеална среда, когато едновременно се забавляваш по начин, който не пречи на настоящето и бъдещето ти.
    Имам две познати с връзки с по-големи мъже, ще ти представя ситуациите. Първата започна връзка с мъж на 40, когато беше на 17 , техните го приеха с времето, но момичето влезе в университет, учи много сериозно,излиза, има приятели и тя твърди ,че му е приятна нейната компания от хора на по 20-24 г. не знам, щом той се чувства добре и другите го приемат не виждам нищо лошо, връзката им не е обсебваща , но мъжът е разведен , има син на нейните години и двамата знаят, че деца няма да имат, поне не в близките години, защото всеки, който я познава е чувал, че кариерата е на първо място. Щастливи са заедно и толкова. Другото момиче започна връзка с мъж на 30 ,когато беше на 17, заживяха заедно, защото искаха и бяха много щастливи , сега след 3 години , връзката им е изчерпана , тя няма приятели, защото нямаше нужда от друг освен от него и е в безизходица, няма къде да живее и не може да се раздели с него, нещастни са и двамата.
    Просто не приемай нещата за много сериозни и не пренебрегвай собствения си живот, бъдеще, кариера, приятели заради друг човек колкото и да го обичаш в момента, разграничавай отдаденост и жертва, защото жертвите, които можеш да направиш на 17 за тази връзка, може много да ти повлияят на живота след време. Бъдете щастливи заедно , но внимавай какви компромиси със себе си правиш заради него.
    Последно редактирано от analgin : 06-06-2014 на 18:10

Мега фен Аватара на draid
    Абе докато не си строши главата няма да разбере. На едно дете колкото и да му обясняваш, че печката е топла, докато не се изпари и не реве сума време няма да разбере.

Авторке то е ясно че няма да ни послушаш .Обаче както беше казал MarkKnight в една друга тема ти си пуснала темата и трябва да си настроена за всякакви коментари.Реално тук никой не те познава нито му пука за теб каква си и какво можеш . Темата е разликата в годините с гаджето ти за повечето хора подобна разлика особено предвит годините ви по отделно е табу .И се присъединявам към въпросите на AliceSW

anonymous708973
    Guest
    Към примерите мога да вмъкна позната, която е страхотно, невероятно, мило, свястно момиче. Като беше на 17-18, тръгна с 30-1-2-годишен. Аз пича не го харесвам по строго субективни причини, но се абстрахирам от тях. Трябваше да запише висше, обаче изведнъж семейството й изключително се възпротиви на идеята тя да е с този мъж, на нея й дойде в повече от упреците, хвана си багажа - повлияна от него, разбира се - и в момента живеят в Англия. На 20 години тя чисти чужди домове вместо да учи висше. И познавайки ги и двамата, ще си направят едно бебе в близките 1-2 години, с което ученето й съвсем ще отиде по дяволите. И да кажеш той да работи нещо стабилно, че поне откъм пари да не е притеснено - не. Работи като охрана, бъдещето е безумно неясно. Сами са там - нямат приятели или роднини, което означава, че се изолират от света. А това е безумно нездравословно за една връзка.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И да кажеш той да работи нещо стабилно, че поне откъм пари да не е притеснено - не. Работи като охрана, бъдещето е безумно неясно. Сами са там - нямат приятели или роднини, което означава, че се изолират от света. А това е безумно нездравословно за една връзка.
    Моят приятел има стабилна работа, нашите с течение на времето ще го приемат, няма да ми повлияе на учението, ще запиша и висше да уча Всичко става лесно в тоя живот, стига да си с правилния човек, нали така... когато имаш спокойствието и подкрепата от негова страна )))

anonymous708973
    Guest
    А, мислиш, че по време на висшето е идеално да имаш дете?

Ednookiq_Smok10
    Guest
    Я, тема - интересна.
    Я ще взема да се разпиша и тук.
    Преди години завърших бакалавърска степен - 2009-та. До този момент ми се струваше, че е напълно НЕредно момичето да има деца преди да навърши 25-26 г. поне.
    Какво се случи 2009-та - (много) малка част от колежките в потока забременяха и родиха (преди това нямах семейни колежки). Сега, когато съм на 28 г. мога да споделя, че бройката на родили/неродили е 1/3. Съученичките от даскало - 1/4 от тях вече имат дете/деца.

И сега това, което промени моя мироглед - в работата имам не малко колежки, които са колкото мен - 28-29 г. и имат...
    деца и то не деца на 2-3-4 г., както са на моите колежки от университета, а деца на по 5-6 г., което прави...
    че са станали майки на 20-21 г. => са забременели на 19-20 г.

И мирогледа ми, на човек на 28 г., за мен съществуват 4 вида момичета - момичета, които не се виждат с деца преди да навършат 30 г. (и на които им се живее - ебе им се и всичко останало), момичета, които не се виждат с деца преди да навършат 30 г. (но които са по-затворени в себе си - може и да нямат приятел до себе си и да не са правили секс с месеци), момичета, които са станали майки на 20-23 г. (и които са благоверни на мъжете си - и през главата не им минава да му слагат рога), момичета, които са станали майки на 20-23 г. (и които вече са се развели с мъжете си, щото любоФта хез гоун ауей и се оглеждат (и предлагат завоалирано) на мъже, на които да насадят и своите чаавета). Обикновено последната група са много редки, но учудващо се характеризират или с това, че са от бедна прослойка или с това, че са от много заможна прослойка - и мама, и тате могат да участват активно с много много пари, за отглеждането на детето.

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Кур набор не признава, ама да...не очаквай сериозни работи.

Говори си, говори си. Толкова хора ти казаха едно и също нещо по различни начини и ти все пак си продължаваш по свое му. За какво пускаш тема като предварително имаш отговори (дори и безсмислени)?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си