.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 509

Hybrid View

Супер фен Аватара на socareless
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Дай я насам.

наистина ли смяташ, че една пържола от 300 грама има по-голяма енергийна стойност от 40-50 чинии зърнена каша?
    ne znam otkyde gi pravish teq smetki ama se symnqvam 300 grama koeto e kym 1/1000 ot srednoto teglo na 1na svinq 300-400kg da e = na 40-50 4inii,koito sa da kajem 20tina qdeneta na svinqta....a i ne mislq che chovechestvoto e ocelqvalo i e preodolqvala sqkwite problemi za da moje v zenita na razvitieto si da se vyrne v pyrvobitna forma....nqkak si nqma logika
    ako choveka beshe ostanal trevopasno ili tam plodoqdno li kvo e dali shteshe da e stignalo do tozi etap ot razvitieto si

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ти можеш ли да ми докажеш, че няма извънземни? Аз ти казвам, че има! А обори ме!
    Тезата се защитава с достоверни аргументи, а не с аргумента "не можеш да ме обориш".
    Епа, аз ти давам аргументи, ти си този, който ги отрича, без да се обосновава.

Цитирай Първоначално написано от socareless Виж мнението
    ne mislq che chovechestvoto e ocelqvalo i e preodolqvala sqkwite problemi za da moje v zenita na razvitieto si da se vyrne v pyrvobitna forma....nqkak si nqma logika
    ako choveka beshe ostanal trevopasno ili tam plodoqdno li kvo e dali shteshe da e stignalo do tozi etap ot razvitieto si
    Първобитна форма на съществуване ли е да даваш на организма си това, от което се нуждае? С какво ти помагат пържолите да се развиваш?

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Епа, аз ти давам аргументи, ти си този, който ги отрича, без да се обосновава.

Първобитна форма на съществуване ли е да даваш на организма си това, от което се нуждае? С какво ти помагат пържолите да се развиваш?
    zasishta vkusovite mi predpo4itaniq,koeto udovoletvorqva psihikata mi

Мега фен
    Град
    <3
    zasishta vkusovite mi predpo4itaniq,koeto udovoletvorqva psihikata mi
    зЕми пИши на кирилица пък ти, ще не само че не те чета, ами ще почна и да те трия
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    зЕми пИши на кирилица пък ти, ще не само че не те чета, ами ще почна и да те трия
    myrzi me,a i ne sluchaino pisha v kofata,sori ako ti zagrozqvam temata,ama ako she me triesh she trqa me istriesh celiq!!!!!

Мега фен
    Град
    <3
    myrzi me,a i ne sluchaino pisha v kofata,sori ako ti zagrozqvam temata,ama ako she me triesh she trqa me istriesh celiq!!!!!
    Това, че пишеш в кофата не ти дава правото да пишеш на латиница. Пробвай да се поправиш, инаК мен няма да ме домързи.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Това, че пишеш в кофата не ти дава правото да пишеш на латиница. Пробвай да се поправиш, инаК мен няма да ме домързи.
    emi banvai me,ama lichno az she go priema kato na priznak na bezsilie pred argumentite na mesoqdnite!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си