.
Отговор в тема
Страница 5 от 21 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 509
    Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Охх пак ли ?? Като искаш яж месо като не искаш не яж.Каквото и да ти се каже ти ще намериш с какво да го обориш.Просто няма смисъл .Досадно е вече като показност ми идва . Досега не съм видяла някой от месоядните да пуска подобна тема
    Не ям месо защото ми се гади от него ползите от него при мен ги няма за друг е обратното.
    О, аз не искам да развявам флагове "НЕ яжте месо!" чрез тая тема. Просто казах, че за пръв път спорих с човек, който ми излезе с аргумент, на който ми беше трудно да отговоря и Димитър всъщност ми помогна, за което благодаря. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Не, не е същата. Ти говориш за собствения си вкус. ВКУС. Тук не говорим за вкусове. А и ти, аз, или който и да е по отделно не е фактор.
    Аз какво печеля? Аз не печеля толкова за себе си. Аз не искам да печеля за себе си. Аз искам да няма насилие и убити животни. Аз гледам котката си и виждам в нея пиле, прасе, агънце и т.н. и не бих искала да преживее същото, каквото преживяват те. Това печеля. И не го правя заради собствената си съвест, а защото наистина не искам да има толкова много насилие. Не знам дали си гледал реални.. реални клипчета за това как се отнасят с животните в кланиците, но аз съм плакала на такива. И съжалявам, че съм изпитвала ужасно лоши чувства към хората, които се отнасят така с тях. Съжалявам, че съм пожелавала да изпитат поне мъничко това, което изпитва една крава, докато й блъскат главата в някоя стена, докато не колабира или умре, съжалявам. Но какво да правя? Да изям след това вратната й пържола ли? На същата тая крава? Не, мерси.
    Е, как да не е за твоя вкус, като каза, че и преди да станеш официално вегетарианка, пак не си обичала месо?
    Подобни клипчета и аз съм гледал, но не смятам, че това е масово... Щото, пък, съм живял на село, имали сме животни, човека до нас беше овчар с 200 и кусур овце, за които се грижеше с цялото си сърце. Естествено, пак си колеше от тях за храна. Не съм видял подобен род извращения. Това, че в 5 кланници имало по 2-3 садиста, не значи, че навсякъде е така...

за пръв път спорих с човек, който ми излезе с аргумент, на който ми беше трудно да отговоря и
    явно някой не чете мненията в темите си... Преди бая време пак беше пускала подобна тема и там /не си спомням/ аз или някой друг ти го беше изтъкнал този аргумент...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    А котката ти с какво се храни? Виждаш ли в нейната храна "пиле, прасе, агънце "?
    Котката ми се храни с гранули, в които процента месо най-вероятно е колкото процента еди какво си 'натурално' масло в еди какъв си шампоан бъкан с химия.
    Също така има котешки храни, които не съдържат в състава си месо.
    4XCOKИ

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    явно някой не чете мненията в темите си... Преди бая време пак беше пускала подобна тема и там /не си спомням/ аз или някой друг ти го беше изтъкнал този аргумент...
    И ако иска аргумент, най-близко до умът е, че това тяхното не е живот, т.е те се раждат за да бъдат заколени млади и крехки.

А защо хубавите храни съдържат месо? Според теб, котката ти не иска ли месце, при положение, че е създадена да се храни само с такова? Или това не е важно, щото я възпитаваш във вегетарианство и хуманност?

Мега фен
    Котката ми се храни с гранули, в които процента месо най-вероятно е колкото процента еди какво си 'натурално' масло в еди какъв си шампоан бъкан с химия.
    Тоест, котката ти е вегетарианец? И това ти се вижда естествено? А ако в гранулите няма месо или месни продукти какво има - соя ли?

Мега фен
    Град
    <3
    Е, как да не е за твоя вкус, като каза, че и преди да станеш официално вегетарианка, пак не си обичала месо?
    Аз това не го излагам като аргумент. Просто констатирам.

Подобни клипчета и аз съм гледал, но не смятам, че това е масово... Щото, пък, съм живял на село, имали сме животни, човека до нас беше овчар с 200 и кусур овце, за които се грижеше с цялото си сърце. Естествено, пак си колеше от тях за храна. Не съм видял подобен род извращения. Това, че в 5 кланници имало по 2-3 садиста, не значи, че навсякъде е така...
    И аз съм живяла на село и съм виждала как баба ми коли кокошките си. И тя се грижеше за тях. Но ги колеше и телата им все още мърдаха, след като им отсечеше главите. Това с какво се различава от онова в кланиците и садистите? Аз обичам баба, но не одобрявам постъпката.
    4XCOKИ

Щрудел, чакам отговор...

Мега фен
    Град
    <3
    Тоест, котката ти е вегетарианец? И това ти се вижда естествено? А ако в гранулите няма месо или месни продукти какво има - соя ли?
    Котката ми не е вегетарианец, но ако има начин да е и това да не окаже вредно влияние на здравето й - би била, да. Ще се поинтересувам и по тази тема, спокойно.
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на socareless
    e wtf,tva e moje bi nai-humanniq nachin za umyrtvqvane,kvo iskash da hvane 1 patlak i da prusne kofata na kokoshkata

Мега фен
    Котката ми не е вегетарианец, но ако има начин да е и това да не окаже вредно влияние на здравето й - би била, да. Ще се поинтересувам и по тази тема, спокойно.
    А тези които са улични и живеят навън и се хранят с мишки и врабчета, тях трябва да ги избием ли, кво? :Д

Но ги колеше и телата им все още мърдаха, след като им отсечеше главите. Това с какво се различава от онова в кланиците и садистите?
    Това, че телата им скачат, не значи че ги боли... Как, според теб, мозъка ще изпитва болка, след като е на 1 метър от тялото?
    Каква е разликата? Ти какво би предпочела, да те заколят за част от секундата или да те пребият и потрошат и чак тогава да те убият? И за да не кажеш "Не искам нито едно от двете", ще добавим и третия вариант... Изобщо да не си се родила.
    е?

Мега фен
    Град
    <3
    А тези които са улични и живеят навън и се хранят с мишки и врабчета, тях трябва да ги избием ли, кво? :Д
    а защо не почнем да си говорим за всеки един отделен човек на земята? ^^
    4XCOKИ

Това, че телата им скачат, не значи че ги боли... Как, според теб, мозъка ще изпитва болка, след като е на 1 метър от тялото?
    Каква е разликата? Ти какво би предпочела, да те заколят за част от секундата или да те пребият и потрошат и чак тогава да те убият? И за да не кажеш "Не искам нито едно от двете", ще добавим и третия вариант... Изобщо да не си се родила.
    е?
    стига вече, всеки си има свои разбирания

Мега фен
    Град
    <3
    е?
    Значи ми казваш 'все тая, трябва да умреш!'? ^^
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    стига вече, всеки си има свои разбирания
    Размекна се като видя снимката!
    Дезертьор!

Супер фен Аватара на socareless
    a koe e pyrvo,kokoshkata ili qiceto ;?

Мега фен
    а защо не почнем да си говорим за всеки един отделен човек на земята? ^^
    Така и така сме почнали с глупостите, защо не?
    Тревопасна котка. I rest my case.

Мега фен
    Град
    <3
    не знам каква е тая снимка, ама това май е ewok
    4XCOKИ

Значи ми казваш 'все тая, трябва да умреш!'? ^^
    Не. Ти ме попита каква е разликата между това, което баба ти прави и садизма. А, ако кокошката няма да умира, то тя няма защо да бъде отгледана от баба ти, следователно няма да се е излюпила изобщо.

Дезертьор!

само с добро към дамите

Те носят красивото и неждното в тоя свят :д

А иначе няма нищо лошо да не искаш да убиваш животни мачително като имаш и друга алтернатива и разум за да оцелееш

Мега фен
    Дезертьор!
    Тва ли е щтрудела, много смугла, чак леко циганее :Д
    За човек толкова нависоко в идеалите си очаквах повече :Д

не знам каква е тая снимка, ама това май е ewok
    знам, че не си ти, теб не искам да те пускам, че ще ме убиеш :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми