- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- За вегетарианството
Да, и това ще е докато не започнеш да страдаш от дефицит на B12, протеинов глад и не знам си още какъв дисбаланс.
На запад тея дето не ядът никакви животински продукти взимат суплементи или заместващи храни. Които в бг я ще ги има я не, а и да ги има ще са доста скъпи.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
старая се да е българско. не идва от другия край на света
първо, защото става твърде скъпо и неиздържливо
на пролед достатъчно агнешко има
имаме си и пилешко
пък за свинското не знам
свинята може да стане дива ако я пуснеш в природата. единствено тя. ма тва ще е голяма глупост щото ще развалиш естествената ни дива природа с изкуствени свине мутанти
4XCOKИ
Можеш да страдаш от дефицит на всякакви витамини и ако се храниш с месо. Най-важното е да балансираш диетата си и да включваш в нея разнообразни неща, независимо дали си веган, вегетарианец или всеяден.
Това е така, защото е трудно да имитираш истинската среда на живот на пра-прародителите ни - по цял ден сред висококачествени натурални плодове и ядки.
4XCOKИ
4XCOKИ
4XCOKИ
Брат ми не яде месо. Не поради някакви 'възвишени' морални съображения, май просто не обича. От дете никога не е ял месо, навремето майка му пробутваше някое тънко нарязано парче салам под лютеницата на филия. Та си спомням нашите какви притеснения имаха за диетата му тогава.
Иначе и той не страда от някакви такива, но яде промишлени количества картофи, боб и лук. Отделно от специалните боклуци които майка му готви.
4XCOKИ
Охх пак ли ?? Като искаш яж месо като не искаш не яж.Каквото и да ти се каже ти ще намериш с какво да го обориш.Просто няма смисъл .Досадно е вече като показност ми идва . Досега не съм видяла някой от месоядните да пуска подобна тема
Не ям месо защото ми се гади от него ползите от него при мен ги няма за друг е обратното.
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 06-06-2014 на 21:17
Не, не е същата. Ти говориш за собствения си вкус. ВКУС. Тук не говорим за вкусове. А и ти, аз, или който и да е по отделно не е фактор.
Аз какво печеля? Аз не печеля толкова за себе си. Аз не искам да печеля за себе си. Аз искам да няма насилие и убити животни. Аз гледам котката си и виждам в нея пиле, прасе, агънце и т.н. и не бих искала да преживее същото, каквото преживяват те. Това печеля. И не го правя заради собствената си съвест, а защото наистина не искам да има толкова много насилие. Не знам дали си гледал реални.. реални клипчета за това как се отнасят с животните в кланиците, но аз съм плакала на такива. И съжалявам, че съм изпитвала ужасно лоши чувства към хората, които се отнасят така с тях. Съжалявам, че съм пожелавала да изпитат поне мъничко това, което изпитва една крава, докато й блъскат главата в някоя стена, докато не колабира или умре, съжалявам. Но какво да правя? Да изям след това вратната й пържола ли? На същата тая крава? Не, мерси.
4XCOKИ
Идеята е в защита на животните. Всички знаем, че нищо няма да стане с нашите приказким споко. Утре Русия и Америка ще правят трета световна война - това е по-вероятно ;0
Но аз мисля, че никой не си дава сметка, че зимата хората не можем да се храним с концентриран фураж?![]()