.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 509

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    ъъ извинявай, ама няма пържола/бут/каквото и да е друго месо на килограм под 5лв. За 5лв мога да си направя чудни картофи на фурна, със салата, докато ти ще си на едното си парче месо без гарнитура и хляб. В кауфланд за да си вземеш 3-4-5 парчета каквото и да е месо, ще дадеш 15+лв, за които 15лв можеш да си вземеш куп други неща, с които можеш да преядеш.. два пъти.
    Да, бе, мацка, ама далеч по-добре ми е да си изплющя една пържолка покрай тези картофки...
    А за трениращите? Какво ще предложиш за хората, занимаващи се активно със силов спорт? Да ядат соя?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Да, бе, мацка, ама далеч по-добре ми е да си изплющя една пържолка покрай тези картофки...
    А за трениращите? Какво ще предложиш за хората, занимаващи се активно със силов спорт? Да ядат соя?
    Ако бях от тях, щях да се поинтересувам и щях да ти отговоря.
    Иначе относно това, как ти е по-добре.. тук вече навлизаме в съвсем друга тема.. : )
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ако бях от тях, щях да се поинтересувам и щях да ти отговоря.
    Иначе относно това, как ти е по-добре.. тук вече навлизаме в съвсем друга тема.. : )
    Не, не, темата е същата... Нали "Какво губим и какво печелим при храненето с месо"... Аз печеля мезе за бирата през лятото и мезе за виното през зимата... Не губя нищо.
    Ти какво печелиш от НЕяденето на месо?

Мега фен
    Град
    <3
    Не, не, темата е същата... Нали "Какво губим и какво печелим при храненето с месо"... Аз печеля мезе за бирата през лятото и мезе за виното през зимата... Не губя нищо.
    Ти какво печелиш от НЕяденето на месо?
    Не, не е същата. Ти говориш за собствения си вкус. ВКУС. Тук не говорим за вкусове. А и ти, аз, или който и да е по отделно не е фактор.
    Аз какво печеля? Аз не печеля толкова за себе си. Аз не искам да печеля за себе си. Аз искам да няма насилие и убити животни. Аз гледам котката си и виждам в нея пиле, прасе, агънце и т.н. и не бих искала да преживее същото, каквото преживяват те. Това печеля. И не го правя заради собствената си съвест, а защото наистина не искам да има толкова много насилие. Не знам дали си гледал реални.. реални клипчета за това как се отнасят с животните в кланиците, но аз съм плакала на такива. И съжалявам, че съм изпитвала ужасно лоши чувства към хората, които се отнасят така с тях. Съжалявам, че съм пожелавала да изпитат поне мъничко това, което изпитва една крава, докато й блъскат главата в някоя стена, докато не колабира или умре, съжалявам. Но какво да правя? Да изям след това вратната й пържола ли? На същата тая крава? Не, мерси.
    4XCOKИ

Мега фен
    Не, не е същата. Ти говориш за собствения си вкус. ВКУС. Тук не говорим за вкусове. А и ти, аз, или който и да е по отделно не е фактор.
    Аз какво печеля? Аз не печеля толкова за себе си. Аз не искам да печеля за себе си. Аз искам да няма насилие и убити животни. Аз гледам котката си и виждам в нея пиле, прасе, агънце и т.н. и не бих искала да преживее същото, каквото преживяват те. Това печеля. И не го правя заради собствената си съвест, а защото наистина не искам да има толкова много насилие. Не знам дали си гледал реални.. реални клипчета за това как се отнасят с животните в кланиците, но аз съм плакала на такива. И съжалявам, че съм изпитвала ужасно лоши чувства към хората, които се отнасят така с тях. Съжалявам, че съм пожелавала да изпитат поне мъничко това, което изпитва една крава, докато й блъскат главата в някоя стена, докато не колабира или умре, съжалявам. Но какво да правя? Да изям след това вратната й пържола ли? На същата тая крава? Не, мерси.
    А котката ти с какво се храни? Виждаш ли в нейната храна "пиле, прасе, агънце "?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    А котката ти с какво се храни? Виждаш ли в нейната храна "пиле, прасе, агънце "?
    Котката ми се храни с гранули, в които процента месо най-вероятно е колкото процента еди какво си 'натурално' масло в еди какъв си шампоан бъкан с химия.
    Също така има котешки храни, които не съдържат в състава си месо.
    4XCOKИ

А защо хубавите храни съдържат месо? Според теб, котката ти не иска ли месце, при положение, че е създадена да се храни само с такова? Или това не е важно, щото я възпитаваш във вегетарианство и хуманност?

Мега фен
    Котката ми се храни с гранули, в които процента месо най-вероятно е колкото процента еди какво си 'натурално' масло в еди какъв си шампоан бъкан с химия.
    Тоест, котката ти е вегетарианец? И това ти се вижда естествено? А ако в гранулите няма месо или месни продукти какво има - соя ли?

Е, как да не е за твоя вкус, като каза, че и преди да станеш официално вегетарианка, пак не си обичала месо?
    Подобни клипчета и аз съм гледал, но не смятам, че това е масово... Щото, пък, съм живял на село, имали сме животни, човека до нас беше овчар с 200 и кусур овце, за които се грижеше с цялото си сърце. Естествено, пак си колеше от тях за храна. Не съм видял подобен род извращения. Това, че в 5 кланници имало по 2-3 садиста, не значи, че навсякъде е така...

Мега фен
    Град
    <3
    Е, как да не е за твоя вкус, като каза, че и преди да станеш официално вегетарианка, пак не си обичала месо?
    Аз това не го излагам като аргумент. Просто констатирам.

Подобни клипчета и аз съм гледал, но не смятам, че това е масово... Щото, пък, съм живял на село, имали сме животни, човека до нас беше овчар с 200 и кусур овце, за които се грижеше с цялото си сърце. Естествено, пак си колеше от тях за храна. Не съм видял подобен род извращения. Това, че в 5 кланници имало по 2-3 садиста, не значи, че навсякъде е така...
    И аз съм живяла на село и съм виждала как баба ми коли кокошките си. И тя се грижеше за тях. Но ги колеше и телата им все още мърдаха, след като им отсечеше главите. Това с какво се различава от онова в кланиците и садистите? Аз обичам баба, но не одобрявам постъпката.
    4XCOKИ

Но ги колеше и телата им все още мърдаха, след като им отсечеше главите. Това с какво се различава от онова в кланиците и садистите?
    Това, че телата им скачат, не значи че ги боли... Как, според теб, мозъка ще изпитва болка, след като е на 1 метър от тялото?
    Каква е разликата? Ти какво би предпочела, да те заколят за част от секундата или да те пребият и потрошат и чак тогава да те убият? И за да не кажеш "Не искам нито едно от двете", ще добавим и третия вариант... Изобщо да не си се родила.
    е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си