.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 509

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Много простотия изчетох в тая тема. Направо се чудя как може да има толкова ограничени хора. От една страна хората които твърдят, че хората не трябвало да ядат месо (били плодоядни) Смях голям. Хората са всеядни, и това може много лесно да се разбере точно по зъбите, вземете прочетете малко по темата, ама не в някой сайт за вегани. Хората не са месоядни, месоядни са котките, крокодилите и т.н. (за справка - зъбите) Хората не са и тревопасни (За справка проверете пак зъбите на тревопасните) Аз уважавам всеки който не яде месо, защото не му харесва или пък му е жал за животните (лицемерно наистина) обаче, да седите и да ми обяснявате как хората трябвало да ядат зарзават и бе били за месо няма как да стане. Аз обичам месо и ще ям месо. Ям всякакво месо и хич не ме бърка какво се убива за да се изяде това нещо. Дали на гепарда му пука, че е убил животно за да го изяде ? И много са ми забавни хората които не ядат месо за да не убиват, а в същото време ядат зеленчуци. Ами драги ми хора, марулята не пораства като я отрежеш (убиваш я).

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Дали на гепарда му пука, че е убил животно за да го изяде ? И много са ми забавни хората които не ядат месо за да не убиват, а в същото време ядат зеленчуци. Ами драги ми хора, марулята не пораства като я отрежеш (убиваш я).
    Ти гепард ли си бе, многознайко? Сам ли си убиваш храната? НЕ. Отиваш до супермаркета и купуваш готово месо. Не се сравнявай с гепард, щото не си месояден, както сам отбеляза.
    Гепардът НЯМА избор. Хищник е по всички параграфи.

Второ, искам статия от достоверен източник, че марулята има нервни клетки, тоест изпитва болка.

Климатроник, научи се да четеш етикетите на храните и тогава ми говори за химия.

Супер фен Аватара на socareless
    като й резнеш главата на кокошката мислиш ли,че въобще усеща нещо?

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ти гепард ли си бе, многознайко? Сам ли си убиваш храната? НЕ. Отиваш до супермаркета и купуваш готово месо. Не се сравнявай с гепард, щото не си месояден, както сам отбеляза.
    Гепардът НЯМА избор. Хищник е по всички параграфи.

Второ, искам статия от достоверен източник, че марулята има нервни клетки, тоест изпитва болка.

Климатроник, научи се да четеш етикетите на храните и тогава ми говори за химия.
    Изследванията върху растения все още продължават. Това, че не изпитват болка под това което ние не разбираме, не означава че не усещат нищо. Да не говорим, че може да убиеш и животно без да усети болка, така че не мисля да се впускам в подробности. Сравнението с гепарда беше, че след като му се яде - яде. Гепарда яде само месо, аз ям всичко и нямам скрупули да изям животно. Ходя в магазина просто защото има, ако нямаше щеше да си го убия, одера, изкормя и сготвя собственоръчно. Та идеята ми е, че не ми е жал за храната и възприемам овцата по същият начин като марулята -> храна.
    Последно редактирано от draid : 06-07-2014 на 18:15

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Това, че [растенията] не изпитват болка под това което ние не разбираме, не означава че не усещат нищо.
    ..... HAHAHAHAHAHAHAA
    HAHAH
    H
    AHA
    l

LOLOLOLOLOLOLOLO

Добре че не се включвам в темата.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    ..... HAHAHAHAHAHAHAA
    HAHAH
    H
    AHA
    l

LOLOLOLOLOLOLOLO

Добре че не се включвам в темата.
    седни малко се ограмоти
    растенията също имат органи и сензори за възприятия към околната среда

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    седни малко се ограмоти
    растенията също имат органи и сензори за възприятия към околната среда
    ъм спориш с мен?

no tnx.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

това ми е любимото.
    за това искам да си прозивеждам всичко сам

а не да ми предлагат масло и сирене на растителна основа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си