Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
Просто съм потресена. Разсъждаваш точно като 15-годишна с акъл на "никога няма да имам деца!". Да отгледаш и възпиташ ЧОВЕК е постижение, много по-голямо от това да стиснеш една дипломка от университета. Наистина не очаквах точно от теб да чуя подобно нещо.
Напротив, аз задължително ще имам деца и ще им отдам цялото време, любов и внимание на света.
Но не на 20 години
Да отгледаш човек е безумно важна и отговорна задача, мислиш ли обаче, че тя си дава сметка? Нееее, в нейния случай ще бъде с цел да си направи семейство, да се угоди на любовта на живота й, който - естествено - на 30+ вече му се иска да е татко.

Не ме разбирай погрешно, с майка ми имаме непълни 22 години разлика, аз съм изцяло ЗА идеята за млада, хубава, енергична мама. Никъде не казвам, че това е краят на образованието. Но тук цялата ситуация говори точно за малкото момиче с провинциалното мислене. Сега да се изучим, да завършим гимназия, пък после ще му родим едно-две чавета... щото, нали, кво друго да правим? Сложи възрастовата разлика, сложи наивното разбиране на "сериозна връзка"... просто навържи всички фактори и пак ми кажи, че ситуацията не е абсурдна.

Дрейд, не се хаби.
Никога не съм твърдяла, че ми е все едно какво мислят хората за мен.
Прекалено е рано да се каже дали съм кариеристка.
Виж, за максималист със сигурност мога да потвърдя, било то за добро или за лошо