.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85
    Ednookiq_Smok10
    Guest
    Аве, оставете момичето - каквото си е решила, това ще прави.
    На сестра ми близка приятелка от училище забременя на 16, в края на 16-те началото на 17 г. роди. Бащата - некво лапе нейна възраст. Сега "момата" е на 26 г. някъде и детето й вече е 2-ри клас. А тя си има работа, завършила висше задочно.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Извинявам се, че е малко извън темата ама:
    EDNOOKIQ SMOK ХАХАХААХАХАХАХАХАХАХА
    Благодаря.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Ednookiq_Smok10
    Guest
    Не просто Ednookiq_Smok!!!
    А Ednookiq_Smok10!

Ednookiq_Smok, Ednookiq_Smok2... Ednookiq_Smok9 - отдавна се свършиха и останаха в небитието.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ednookiq_Smok10 Виж мнението
    Аве, оставете момичето - каквото си е решила, това ще прави.
    На сестра ми близка приятелка от училище забременя на 16, в края на 16-те началото на 17 г. роди. Бащата - некво лапе нейна възраст. Сега "момата" е на 26 г. някъде и детето й вече е 2-ри клас. А тя си има работа, завършила висше задочно.
    Ми, добре, значи е изключително вероятно да го е прехвърляла насам-натам по баби.
    Всеки си решава.

Ednookiq_Smok10
    Guest
    Аве, ПинкПантер, ти на колко си?
    Не по темата - просто си питам.

anonymous708973
    Guest
    Чукнах втори юбилей преди 3 дни тъкмо

Мега фен Аватара на Dagichka
    аз пък все си мисля, че нещата в такива връзки си зависят конкретно от двамата. какви са, какво искат, на каква ментална възраст са.. :д защото е супер грешното, пък и ненужно според мен да се вкарвате всички в тия шибани рамки, че например като си на 30 трябва вече да имаш семейство, дом, работа и заеми, които да изплащаш. нито пък на 17-18 трябва да си типичния малоумен тийнейджър, който се напива на детска дискотека и гледа как да препише и да хване 3ка на следващото контролно.. познавам момиче, което е по-малка от мен с 4 години, демек е 9ти клас, а е преживяла толкова много и се е справила с него, че шапка и свалям и аз съм дечко сравнение с нея, щото си кретам гъза 18 години без (да чукна на дърво) сериозни проблеми и драми, които да ме накарат да порасна по-бързо. така че това така категорично да съдите и да и набивате акъл на авторката според мен е грешно, даже смешно. с времето всичко ще се разбере и ще видим кой крив-прав.

Мега фен Аватара на Colouring
    От чисто любопитство искам да задам върпоса от колко време сте заедно? Знам, че "сериозно" като понятие е строго индивидуално, но все пак.

Colouringq, от почти половин година сме заедно ... Искрено благодаря на положителните коментари, радвам се,че има все пак хора,които имат европейски начин на мислене, а не ограничено изпълнено с комплекси! Зададох тук въпроса, за да видя хората по какъв начин мислят и как виждат нещата ..

Ednookiq_Smok10
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Чукнах втори юбилей преди 3 дни тъкмо
    Йее, Честит Рожден Ден, на патерици!
    Пожелавам ти да си жива и здрава, да се радваш на много добри и хубави неща, а също и да си ми достоен контра-опонент на коментарите тук. :P

Вие както сте тръгнали още малко с бащите ще започнете да се натискате. Престанете да ходите с пенсии. Въобще не ги възприемам такива връзки. Въобще не мислите с вашите тинейджърски мозъци. Още не знаете по кой път да хванете ,а тръгнали с 30 годишни да се шибат. Личи си колко си глупава и заблудена. То си е твоя работа всички ти го казаха ,че това не е редно ,но се вижда ,че няма да ни послушаш. Прави каквото искаш ,само после да не плачеш пред мама и тати.
    Последно редактирано от Mr.Killer : 06-08-2014 на 00:12

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Всички така настървено се нахвърляте на момичето, заради собствените си предразсъдъци. Вярно, моята ситуация е много по-различна, но бебето ми се роди, когато бях на 21 години и определено не чувствам живота си провален, следвам си и се чувствам щастлива, това, че има хора, които не възприемат идеята да си имат дете на тази възраст не означава автоматично, че това е нещо лошо или нездравословно, камо ли пък, че автоматично си си провалил "бъдещето".
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

И какъв е европейският начин на мислене?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ioanaaa Виж мнението
    радвам се,че има все пак хора,които имат европейски начин на мислене, а не ограничено изпълнено с комплекси!

Ти в Европа стъпвала ли си изобщо?
    Щото това е пълен смях. Белег на родния ни манталитет е стремежът да се окучим веднага след завършването на гимназия, сякаш да родим едно-две-три чавета е най-голямото постижение, което една жена може да има. Даже не бих казала вече, че е част от родния ни манталитет, защото той все повече се променя, а е част от мисленето на човека от малкия град, част от провинциалното мислене.

В Европа се гледа първо образованието и кариерата като цяло. Никой няма да ти каже нищо, ако решиш да имаш дете на 20 от мъж, който е с 13 години по-голям, защото (в зависимост от конкретната държава) хората не си врат носа в твоите работи, но бъди сигурна, че ще бъдеш смятана за жена от ниска прослойка на обществото, която просто не може да постигне друго освен да бъде инкубатор 9 месеца.

И понеже много ти знае балалайката, я ми обясни израз на кой мой комплекс е това мислене?
    Щото имам връзка, която е тъкмо ПЕТ ПЪТИ по-дълга от твоята и все още не я считам за кой знае колко дълга. И родителите ми го харесват, неговите харесват мен, дори ходи вкъщи на гости, когато мен ме няма... което едва ли може да се каже за твоята "сериозна" връзка, нали?
    Въздържай се да нареждаш особено когато можеш да бъдеш затапена така лесно.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    В Европа се гледа първо образованието и кариерата като цяло. Никой няма да ти каже нищо, ако решиш да имаш дете на 20 от мъж, който е с 13 години по-голям, защото (в зависимост от конкретната държава) хората не си врат носа в твоите работи, но бъди сигурна, че ще бъдеш смятана за жена от ниска прослойка на обществото, която просто не може да постигне друго освен да бъде инкубатор 9 месеца.
    Пантерке, от тебе по-отвратително и малоумно изказване от това не бях чела.
    Значи, ако родя млада, край, оттук нататък хората ще гледат на мен като на втора ръка човек? Няма да мога да се образовам и да имам добра работа след това?

Просто съм потресена. Разсъждаваш точно като 15-годишна с акъл на "никога няма да имам деца!". Да отгледаш и възпиташ ЧОВЕК е постижение, много по-голямо от това да стиснеш една дипломка от университета. Наистина не очаквах точно от теб да чуя подобно нещо.

И сериозността на една връзка далеч, ама далеч не се измерва с времето. Хора дето с години са "гадженца" бол.

Авторке, не си насилвай късмета. Защо държиш вашите да го харесват? Виждайте си се, имайте си връзка, то ще си проличи рано или късно на кой какви са му намеренията.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Благодаря, Violenza! Бих искала нашите да го харесат, за да може и нашата връзка да продължава да се развива по - лесно, без криеници и т.н. Неговата работа е свързана с пътуване и отсъствие от нашия град (собствен бизнес с магазини за дрехи), особено сега през летния сезон и ми се искаше нашите да ме пуснат с него, но уви... както и да е, все пак имам и хубава новина, края на месеца ще се запознаят,дано всичко мине както трябва
    п.с. игнорирам нападките, не защото сте ме затапили, а защото не ми се занимава с хора, които говорят, без да се поставят на моето място и да се замислят, ако те са в това положение как биха постъпили! Но както по - горе съм казвала всеки има право да изразява собственото си мнение, но както аз не ви обиждам, така и вие милички, се ограничавайте с обидите. За вас аз съм грешна в това,че имам връзка с човек по - голям от мен... хубаво, за мен това не е грешка, за мен това е щастие и любов! Замислете се вие какви грешки сте допускали в своя живот и дали е редно така да ме нападате

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    well, сигурно си първата с такава връзка. Аз също излизам с жена, доста по-голяма от мен, доста по-дълго от вас, ама нито на нея, нито на мен ми е минавало през ума за сватби/деца и т.н.
    Такива връзки са безрезултатни в 9 от 10 случая, в 10-тия завършват с преждевременно забременяване и от нямане накъде слагат воала.
    Прави с живота си каквото поискаш, хората ти казват нещо, щом не искаш да го проумееш, то да не беше пускала тема, знаейки какво е мнението на мнозинството от хората.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от ioanaaa Виж мнението
    Много се уважаваме, разбираме... всичко между нас върви повече от прекрасно!
    значи нещо не е наред

Мега фен Аватара на draid
    Пантерата не разсъждава като човек "Никога няма да имам деца", нея я ттресе манията за доказване. Може да решим, че е кариеристка и определено не и е все едно как я виждат околните колкото и да се опитва да го покаже. А манията за доказване не е хубаво нещо и често е пагубна. Тая мания е резултат от някой комплекс.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Просто съм потресена. Разсъждаваш точно като 15-годишна с акъл на "никога няма да имам деца!". Да отгледаш и възпиташ ЧОВЕК е постижение, много по-голямо от това да стиснеш една дипломка от университета. Наистина не очаквах точно от теб да чуя подобно нещо.
    Напротив, аз задължително ще имам деца и ще им отдам цялото време, любов и внимание на света.
    Но не на 20 години
    Да отгледаш човек е безумно важна и отговорна задача, мислиш ли обаче, че тя си дава сметка? Нееее, в нейния случай ще бъде с цел да си направи семейство, да се угоди на любовта на живота й, който - естествено - на 30+ вече му се иска да е татко.

Не ме разбирай погрешно, с майка ми имаме непълни 22 години разлика, аз съм изцяло ЗА идеята за млада, хубава, енергична мама. Никъде не казвам, че това е краят на образованието. Но тук цялата ситуация говори точно за малкото момиче с провинциалното мислене. Сега да се изучим, да завършим гимназия, пък после ще му родим едно-две чавета... щото, нали, кво друго да правим? Сложи възрастовата разлика, сложи наивното разбиране на "сериозна връзка"... просто навържи всички фактори и пак ми кажи, че ситуацията не е абсурдна.

Дрейд, не се хаби.
    Никога не съм твърдяла, че ми е все едно какво мислят хората за мен.
    Прекалено е рано да се каже дали съм кариеристка.
    Виж, за максималист със сигурност мога да потвърдя, било то за добро или за лошо

Мега фен Аватара на Colouring
    Хората ти казват как става в ПОВЕЧЕТО случаи. Може да има 1-2 изключения, но общо взето, като напълно обективен страничен наблюдател, аз мисля по същия начин. Първо, че ще ми е супер странно как един МЪЖ на 30 години се заглежда по 17-годишно момиченЦЕ и изобщо тръгва да прави нешо по въпроса. Това едно на ръка. След това - "сериозна" връзка, но от почти! половин година. В момента си просто влюбена и не мислиш трезво. Всички го правим от време на време. Но ако имаш малко акъл в главата, ще седнеш и ще обмислиш и гледната точка на вашите. Аз съм на 19 и просто мога да си представя как ще реагират родителите ми, ако им кажа, че се виждам с 30-годишен. Но ще са прави. Мислят ти само доброто и гледат да не си изпатиш.
    Аз лично няма да казвам "прекратявай контатки и бягай бързо", но ще те посъветвам да мислиш с главата си какво правиш и да си имаш едно наум, че може и да не излезе така, както си го планувала. Не давай в главата ти да се вкарват идеи, които не са твои, и да си мислиш, че искаш нещо, а всъщност то да ти бъде насилствено наложено. Ти си момиче, той е мъж. На 17 си, вероятно това ти е първата любов. Гледай по-реално на нещата.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Напротив, аз задължително ще имам деца и ще им отдам цялото време, любов и внимание на света.
    Но не на 20 години
    Да отгледаш човек е безумно важна и отговорна задача, мислиш ли обаче, че тя си дава сметка? Нееее, в нейния случай ще бъде с цел да си направи семейство, да се угоди на любовта на живота й, който - естествено - на 30+ вече му се иска да е татко.

Не ме разбирай погрешно, с майка ми имаме непълни 22 години разлика, аз съм изцяло ЗА идеята за млада, хубава, енергична мама. Никъде не казвам, че това е краят на образованието. Но тук цялата ситуация говори точно за малкото момиче с провинциалното мислене. Сега да се изучим, да завършим гимназия, пък после ще му родим едно-две чавета... щото, нали, кво друго да правим? Сложи възрастовата разлика, сложи наивното разбиране на "сериозна връзка"... просто навържи всички фактори и пак ми кажи, че ситуацията не е абсурдна.
    За майчиния инстинкт години няма. Жената, която е 'годна' за родител ще отгледа добре детенце и на 20, и на 25, и на 30, и на 35. Другата на колкото и да роди, след колкото и висшета, пак няма да се справи.

Не съм съгласна с категоричността ти какъв бил случаят, без да познаваш грам девойчето, както и с генерализирането, което направи относно младите майки.

Не знам ти в коя Европа живееш, но аз очевидно съм в някоя друга.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    толкова си мъдра ;/
    n00bs

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението