- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една много дълга връзка...
Абе вие всички наред ли сте бе. Неможе само себе си да гледате, ами я помислете какво му е на момчето. Ако тя му е смисъла на живота му и я обича безкрайно много, тя ще направи тази саможертва да остане при него и да си създаде тръпка. Не можели един човек да не е такава долна курва и да гледа само себе си. Ами ако оня я изебе и я остави и после ще се върне на сигурното, ама може и да няма кой да я посрещне. Ей момиче стой си на задника до момчето което е готово да даде живота си за теб защото не се знае другия какъв е и дали ще намериш някога нещо като сегашния ти приятел.
Стегни се кви са тези курвенски номера, живота не е само забавление. Има истинска обич. И майкати и бащати надали имат тръпка ама се обичат нали ???
Само се излагате и показвате, че вече свястни хора почти няма...
айде и умната
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Кво му е на момчето? Той защо не помисли за нея, а я заплашва със самоубийство. Да не говорим колко я обича щом я кара да прави нещо, което тя не иска.. Пълен дрисльо. И на мен ми се е случвало подобно нещо - чак ме и следеше след като му казах, че не искам да имам нищо общо с него. Това са психически лабилни хора според мен..
+
То в случая проблемът не е в това, че тя ще го зареже, защото няма тръпка към него. Проблемът е, че години наред го е лъгала, че го обича само и само да търчи подир гъза и, и да и гали егото. И сега изведнъж е срещанала някъв си друг и ей така с лека ръка иска да разкара предишния. Какво се очаква от него - да каже "еми добре, щом така искаш.." и да подвие опашка? Разбира се, че ще се почувства предаден и ще иска да разкаже на другия истината, която тя ще му спести. Като е нямало тръпка да са се разделили още преди. Тогава вече нямаше да има проблем да излиза с когото си пожелае.