.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    хахахха, няма понятие 'ограничен бюджет' , нарича се максимален, защото ограничен може да е 1000лв, може и да е 10к.
    На мен SSD под 500ГБ не ми върши работа, няма да си дам парите за по-малък, защото било нова технология и е много модерно да го имаш.
    Ще ти зареди ОС за 10сек, и кво, аз да не пускам през час машината, стартирам я веднъж на ден или в седмицата, през кура ми е, че ми зарежда за 1 минута, при положение, че е стабилна.
    Май си дойдохме на думата. Ако 500GB SSD не струваше 700лв, а 100, щеше да го предпочетеш пред HDD. Ясно.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Май си дойдохме на думата. Ако 500GB SSD не струваше 700лв, а 100, щеше да го предпочетеш пред HDD. Ясно.
    АКО дават и подарък към тях, ще си взема две.

Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Ааааа, значи харда е устройство което помага на ОС да зареди, след което за нищо не служи, щото има Cloud. Но е важно да е минимум 500ГБ, понеже да ти е голям и празен е по-яко, още по-добре е да е бавен
    Аз съм ти, единствения кеш на машината ми идва от браузване, та ще си седи празен. Системния ми диск в момента е 300ГБ, 50 от тях са запълнени с програми, а останалите мога да ги запълня след час работа с .R3D в 4K

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си