- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Хора, телефони, излизания, социален живот, а-у...
kotl gif mi mana
u nub
fak u niga
n00bs
От всичко изброено само 24 часа във фейса, висене по лостовете и игрите не съм пробвал, но съм оцелял, значи не е задължително да умреш от много веселба
За теб, не знам, ама аз излизам с хора, с които имаме общи теми, а не техни и мои теми. Всъщност, излизаХ, щото половината станаха геймърчета, а другата половина тревоманчета. Тъй като вече не сме си интересни, бе излизам с тях, а не да изляза и да си забуча носа в телефона.
Не си спомням да съм нарекъл някого жалък... Ти си този, който сам се нарича така. На мен ми е все тая кой какво прави у тях, дразни ме това, което правят пред мен.
ако мъжът ми не знае какво са поне 2 от тез названия: lol, wow, dota, skyrim, mass effect, twitch или ги проклиня... да върви по дяволите, дори да прави страхотно кунилингус ;/
че с кой ще гледам стриймове в неделя и с кой ще се съревновавам?
когато са в рамките на нормалното, т.е. хоби и поддържане на форма, не е лошо, даже е препоръчително :д
а относно въпроса на фъксмайл-ката, има си място и за виртуалното общуване, има си и за реалното, ама това буквално да се сгодиш за електронна плочка и да бълнуваш за фейсбук си е тъжно
имаше някаква гланцирана, дето говореше на телефон по-голям от главата й и пичовете отсреща си правеха майтап с нея :Д
за да нямаме общи теми за дота :Д
между другото, дадох ти спойлъра за гот
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ало, стига спамихте, де..
Една сериозна тема и тъкмо да разцъфне и вие.. :/
*сън*