.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 98

Hybrid View

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Френския, ако няма да ходиш във Франция не ти е от полза. Ама от никаква. Немския ще ти бъде в плюс, ако смяташ да излезеш извън България след време и да правиш бизнес (или на морето, както и руски). За испански нямам мнение, въпреки че съм искала да го науча и от части ми е все още интересен.
    Бтв, сега като почнах да уча немски (може както Ина каза, да не съм се сблъскала още с най-трудните неща, но..), френския е 100 пъти по-труден. И произношение и писане, и всичко. Граматиката може да не е толкова трудна като на немския (още уча, don't judge me), но със сигурност ще ти ебе майката. Аз 4 години учих френски, грам не мога да говоря без помощ от някой друг за структура и т.н., а не е като да не съм се мъчила по нощите да запомня всичко, което даскалката ни преподава, че и да практикувам с разни рандъми говорене и писане. Ужас е просто и повече френски няма да уча.

Препоръчвам немски, останалите два, само ако ще ходиш в съответната страна или искаш да си преводач/ако следваш нещо с комуникации някога в бъдеще.
    *сън*

Супер фен
    Град
    Germany
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Френския, ако няма да ходиш във Франция не ти е от полза. Ама от никаква.
    Глупости..Канада,Швейцария, Люксембург,Монако,и централна африка ако щеш..

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Френския, ако няма да ходиш във Франция не ти е от полза.
    е немският щото пък е мноо голяма далавера
    освен няква робска работа по морето, за друго не ти трябва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си