.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Сещам се за един виц:
    Един си хванал гадже със същото име като на майка му. И сега всеки път, като я чука се сеща за гаджето си.
    n00bs

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    да чуя какви са тези 'морални задръжки'

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Аман от тролове
    +++

Мега фен Аватара на draid
    Според мен трябва да отидеш и да изискваш, направо да настояваш да ти направят лоботомия.

Цитирай Първоначално написано от GErgANa18 Виж мнението
    Това, че незнаех преди да ми кажат във форума не ме прави луда. Имам пропуски в знанията, но не са големи.
    Прав/а си не са големи, те са огромни.

защо сте против кръвосмешението, we???

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ти би ли се чукала с брат си?

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    ти би ли се чукала с брат си?
    не, той е отвратително и ужасно същество. изобщо не се разбираме, но не ми отговаряй на въпроса с въпрос. аз бях първа. ЗАЩО СЕ ОТВРАЩАВАТЕ ОТ КРЪВОСМЕШЕНИЕТО???

гнусно е

защо?

Miniclubman
    Guest
    Аборт.

Брат ти на колко е??

Цитирай Първоначално написано от radi1006 Виж мнението
    Брат ти на колко е??
    На 20.

защо?
    Защото така казах.
    Своята кръв не трябва да се пресича както драконовите вени по тая земя.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Чак ми става вече скучно от тези теми....

Мега фен Аватара на RapExotic
    Използвай продуктите на Калашников. Помагат много в случаи като твоя.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    защо?
    Ъъъ, защото сте брат и сестра?!?Това не е ли достатъчно?Фактът че шанса да имате нормално поколение също си е фактор който трябва да подсказва на хората, че е нередно...

Та Гери, ще се направя и аз, че е възможно да не си трол, но избора ти е ясен. Шанса детето ти да има физически и психически проблеми е доста голям, та като гледам как ще ви е трудно да го гледате ако е нормално, а камо ли ако има някакво заболяване или недъг. За в бъдеще мисли за евентуалните последствия който могат да последват от действията ти. Разбирам, че ти и брат ти сте били толкова разгонени, че чак сте решили да се праскате двамата, но това е меко казано извратено и глупаво...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Аз, аз Ами защото например в природата трябва да има генно ранообразие.Колкото е по-голямо толкова по-добре.Гените на роднините са много близки и предразполагат към неадаптиране на организма към рязко променящата се среда и с това страшно увеличават риска детето да има вродени физически или психически,по-леки или по-тежки аномалии, за които с нищо няма да е виновно затова че родата е решила да го създаде.А и е възприето,че не е морално.Например сега в компанията ни отвреме навреме излиза и втората ми братовчедка.Тя е готино момиче и колкото повече общуваме толкова повече се отпускаме.Понякога когато много се разлигавиме с двамата ми първи братовчеди и брат ми,които също са и втори братовчеди понякога даже се случва на бъзик просто ей така за фъна да почнеме да пускаме разни лафове как ако не ни била братовчедка за еди коя си постъпка щяла много да си го изпати.Но на мен пък предполгам и на другите трима младежи някак мисълта,че сме братовчеди с нея ни отблъсква да я гледаме като жена в сексуалният смисъл.Пък даже не ни е сестра.Не ни е и първа братовчедка.Просто баща ми и чичо ми са братовчеди с майка и.Баба и и баба ми са сестри

А към авторката ако е вярно.Може да сте били разгонени,може да сте се отдали на страстта,но поне е трябвало да внимавате да не направите бебе,никой да не разбира и основно да научите до какво води.И все пак...колкото и да те сърби това не е морално
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-16-2014 на 15:23
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Нищо лично , но всичко в тоя свят става все по-извратено и по-извратено!!
    Та за авторката този момент от историята ти , за който пишеш , че "не можеш да издържиш без гадже и те е страх да не те наранят отново" най-много ме раздразни. Страничен въпрос просто да те питам- Колко време преди да се ебете с брат ти сте скъсали с бившия? Не разбирам месец, два ако толкова не си издържала без секс защо просто не се самозадоволяваше . Така поне нямаше да имаш проблеми. А и как по дяволите си си била наумила това "да спиш с брат си" как не се погнуси? Бебето милото не е виновно , че родителите му са толкова тъпи и ако го родиш се надявам да няма недъзи , но най-много се надявам да не стане толкоз тъпо , колкото вас!!!! ДРУГИЯТ ПЪТ МИСЛИ

Хуахахахахахахах, брат ми

Цитирай Първоначално написано от elena.a.nacheva Виж мнението
    Нищо лично , но всичко в тоя свят става все по-извратено и по-извратено!!
    Та за авторката този момент от историята ти , за който пишеш , че "не можеш да издържиш без гадже и те е страх да не те наранят отново" най-много ме раздразни. Страничен въпрос просто да те питам- Колко време преди да се ебете с брат ти сте скъсали с бившия? Не разбирам месец, два ако толкова не си издържала без секс защо просто не се самозадоволяваше . Така поне нямаше да имаш проблеми. А и как по дяволите си си била наумила това "да спиш с брат си" как не се погнуси? Бебето милото не е виновно , че родителите му са толкова тъпи и ако го родиш се надявам да няма недъзи , но най-много се надявам да не стане толкоз тъпо , колкото вас!!!! ДРУГИЯТ ПЪТ МИСЛИ
    За първи път правих секс с брат си, когато бяха минали два месеца от раздялата с бившия. Бях в голяма депресия. Исках да ми стане хубаво. Усещах, че трябва да направя нещо за да се почувствам добре. Самозадоволяването прави депресията по-голяма.Поне при мен беше така. Отначало си мислех, че ще мога да издържа завинаги без секс, защото както написах в предишен коментар, че не исках и се страхувах отново да бъда наранена. Мислех и стигнах до извода, че ако някой те обича истински той няма да те нарани. Спах с брат ми, защото в него видях идеалното момче, което не бях виждала досега и макар и да се повтарям за второто, защото се обичахме. Замислих се и реших, че ако го напрява ще преоткрия живота и вече няма да съм в депресия. Жадувах и за секс, както всяко живо същество. Може би съм извратена. Не знам. Но не се погнусих. Може би ако беше мизерник тогава щях да се погнуся. Не съм се замисляла, че може да е гнусно за някого. За мен това с брат ми е прост любов и секс а в тези две неща няма място за погнусяване. Те се естествени и доставят удоволствие.

Хубаво дете ще е ама ебаси не е случило на родители ;д.. Дано да си трол, мамка му ! И как така няма място за погнусяване, бога ми, та той ти е брат? Каква любов? Братска да, ама айде моля ти се, в братската, както и в сестринска любов няма място за секс, слънчице..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Не мога да повярвам, че прочетох тази тема докрай...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си