- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо отказах се от любовта?
хахаха
ето пак,знаех си че нямаше да получа никакво разбиране,защо ли въобще си излях душата пред вас
хайде де,умницата,матурата в 12ти клас съм си я взел с много добър,а и тук дори да имам грешки,в което се съмнявам,те са по не внимание и от бързане,за разлика от някой аз имам живот
благодаря ви,потвърдихте ми мнението за жените.Никоя красива не би погледнала някой,който не е фитнес маниак с капацитет на маймуна,на кой му пука,че дебелото срамежливо момче може да е Айнщайн.![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Причината да ме убиждате ми е ясна,не се прави на Дева Мария,когато си раждала два пъти.
Много учители в училище са ми казва ли,че съм умен,винаги съм изкарвал 5ци и 6ци,родителите ми също са го казвали.Да аз не съм фиолог по Български,но и ти не си,затова не се заяждай за правописът ми,който си е добре или поне дай доказателства,а ми гледай да предложиш СЪВЕТ.А и ти да не би да бе познаваш,че казваш колко съм умен?![]()
Жените и змийте се подкрепят взаимно....
направо ми се доплака...
отивам да си преобуя двете деца и да ги науча на разликата между И и Й, О и У
между другото, от къде знаеш, че не съм филолог по български?
Правилно е да се пише слято – откъде.
Любовта не е само да намериш човек за себе си. Може да обичаш природата, дъжда, слънцето, спорта, да направиш някому добро без да искаш нищо в замяна... Изгради се като човек и след това мисли за спътник в живота си. Трябва да умееш първо да обичаш и уважаваш себе си, а не да отправяш обидни думи като дебел и каквото там ти хрумне на акъла. Създай живота си такъв, какъвто искаш да бъде, а не щастието ти да зависи от втори човек. Така ще се избегне при евентуален провал мисли тип "тая е курва, тая е змия и др." Няма да е от значение, защото ти ще бъдеш щастлив сам със себе си.
Добре, че не съм ФИОЛОГ, иначе бих била крайно Убидена от тези, коЙто коментират правописЪТ в тази тема...
I`m trying to make your dreams come true...
Много ми е забавно като преглеждам на някого профилните мнения. 95% са забележки за правописа, а останалите 5 - съвети с по 1 изречение.. Имат комплекс на типичен учител от гимназията. Правят забележки за маловажните неща, а не казват, това което е наистина важно и полезно.Всеки може да възпроизвежда учебника по бълг. език стига да иска и да си го е поставил за цел, но не всеки може да мисли и да решава проблеми... Ако погледнем тази тема 1 стр. и половина е само забележки... напълно достатъчно според мен.
Много момчета (и момичета; мъже и жени също, за съжаление...) сипят жлъч като се заговори за противоположния пол. Имам въпрос към теб - как очакваш, при положение че вече си предубеден и зле настроен спрямо ВСИЧКИ, един ден да срещнеш момиче, което няма да се вписва в негативния модел? Готините хора имат само един "недостатък" и той е че харесват други готини хора. Отчаянието и клишираните изблици на разочарование някак не се вписват в готиността...
И друго - защо смяташ, че когато ти харесваш някого той е длъжен също да си пада по теб? Не живеем в огледален свят. Поне не винаги, хах. Погледни край себе си. Навсякъде е пълно с хора, с адски много хора. Тоя ти начин на мислене ги подценява, по-точно подценява им уникалността и специфичните черти/предпочитания. Изключено е /и слава богу!/ всеки да се увлича по всички.
Едва ли мадамата е тръгнала, както ти казваш, с първия срещнат. Дори да са се запознали скоро и флиртът им да е протекъл бързо, това не значи непременно, че закачката е некачествена или че момчето не струва. Признай пред себе си, че говориш така единствено от яд - просто ти се иска да си на мястото на приятеля й. Вместо да се дразниш се постарай да направиш нещо за себе си, така че след време да бъдеш по-успешен...
Много малко вероятно е някъде да има истински интелигентни хора, които тотално са занемарили външния си вид/не правят нищо, за да го подобрят, ако не им харесва. Умните са преди всички социално адекватни, т.е знаят какво впечатление оставят и като цяло говорят и се държат премерено. Оценките в училище се изкарват по какви ли не начини и далеч не във всички случаи показват колко ти работи мозъкът. Парадоксално е да парадираш с тях, когато дори не пишеш правилно.
Последно редактирано от CrookedMirror : 06-17-2014 на 16:40
И мен ме дразнят постоянните забележки по отношение на правописа, защото аз също допускам грешки понякога - къде от бързане, къде от незнание. Обаче е дразнещо да виждаш как някой, който претендира и обяснява колко е умен и какъв отличник е, не може да напише правилно елементарни думи. Тогава вече определено е необходима забележка.
I`m trying to make your dreams come true...
Виж сега, няма как да очакваш да получиш разбиране от група непознати, влизащи във форума основно за забавление...
Като отговаряш на базиците с обиди, само доказваш колко си сдухан...
Ти откъде знаеш какво е мнението на всички жени? Откъде знаеш и какво е нашето мнение, при положение че никой не е изказвал такова?
Защо си мислиш, че не може да има интелигентни и красиви хора? Защо си мислиш, че като си дебел, си умен? Вярваш ли си, че оценка 5 на матура те прави интелигентен? Щото аз също имам 5 и малко на БЕЛ и 5,80 на физика, а смятам че заслужавам доста по-малко, предвид пропуските, които имам. Изобщо тези матури са пълен фарс, а за теб са повод за гордост...
Ако дебелото срамежливо момче е Айнщайн, то ще проумее, че едно момиче не е всички и че няма как да стане курва, като отказва на някого... То ще знае, че ще има хора, които няма да го харесват и такива, които ще го харесват и няма да се впряга толкова... Ще знае и че никой не му е длъжен за нищо, още по-малко да пренебрегва собствените си чувства заради него...
Та в общи линии, така... Продължавай да си вярваш, щото баба ти е казала, че си най-умното момче...
Ако не си трол , то си много зле и още повече мързелив .. ако имаше поне малко дух , упоритост и психика за времето в което си се съжалявал и в което ще се съжаляваш , можеше да се стегнеш и да промениш външния си вид към по добро . Вместо да се занимаваш и да се оплакваш по форумите можеше да свършиш нещо полезно за себе си. Мислиш , че останалите са криви , а грешката не е в теб ... е да ама не . http://www.youtube.com/watch?v=GST1W6Q5lug +++ http://www.youtube.com/watch?v=gE9AczmCxuI
Последно редактирано от RoNet : 06-17-2014 на 19:58
ХахаКак съм пропуснала този бисер тук
Авторе, аз на матурата изкарах отличен. Толкова имам и в дипломата. И к'во правим сега?![]()
Много ми е непонятно защо се нахвърлихте на момчето по този начин ?!
Всички преживяваме една, и доста често повече от една несподелена любов. Върнете се малко в спомените си - припомнете си какво ви е било на вас - и проявете малко човещина. Може й да ме баннете за това мнение , защото видях и администратори по-горе, но все пак ще го кажа - автора може да отслабне, да завърши университет или да открие лекарство срещу рак-ът , но на вас се чудя, от къде ще ви се върне състраданието или най-простата солидарност.
Към автора:
Това което си написал е трогателно, но не изпадай в самосъжаление - тва че една ти е била шута не значи , че няма да има други момичета. Ако наистина се смяташ за дебел - започни да тренираш - придобий някакво самочувствие , направи нещо по себе си - недей да изпадаш в някаква депресия и да се смяташ за вечния ренегат и недоразбран , щото другите са тъпи. Не се дръж презрително със всички щото си бил наранен от една. Уважавай хората и те ще ти отговорят със същото!
Всичко ще си дойде на мястото рано или късно - горе главата !
Тва е ........
Що му се подиграваме ли? Щото тезата "всички жени са курви, освен майка ми" е меко казано смешна... Щото твърди, че е умен, само защото баба му го е казала... Щото си мисли, че някой му е длъжен... Щото търси някой да му каже как е прав и момичето е "курва"... Винаги ще се смея на такива жалкари.
Сега като препрочетох всичко - на едно място май намекна това че "всички жени са курви" и ако наистина това е имал предвид - той е в голяма грешка и съм напълно съгласен с теб.
Не знам тази тема лично мен ме дразни , защото най-малкото можеше да седне и да обясни точно какво и как е станало, а не да се опитва да обясни чрез не особено сполучлива проза , и в прозата си да използва неправилни думи и прави нелепи заключения.