.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 160

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Само не разбрах защо темата се извъртя точно в поколението, тоест резултата от акта. Но вярвам, че правите повече секс за удоволствие, отколкото с цел да правите деца. Не мисля, че отговора на темата, който се търси е "защото се раждат уроди", тогава?
    Това е причината инстинктивно да се погнусяваме от подобни взаимоотношения с роднини...

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Това е причината инстинктивно да се погнусяваме от подобни взаимоотношения с роднини...
    Не мисля. Давам ти презерватив, ако искаш и противозачатъчни, ще изчукаш ли майка ти, която е в съседната спалня по бельо?

Не мисля. Давам ти презерватив, ако искаш и противозачатъчни, ще изчукаш ли майка ти, която е в съседната спалня по бельо?
    Ти знаеш ли какво е инстинкт?! Той е на подсъзнателно ниво и съзнателните мерки, които взимаш и логиката нямат нищо общо. Това е като страхът от високо. Ти знаеш, че си вързан с въжета, ама пак ти се свива стомаха преди да скочиш с бънджи...

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ти знаеш ли какво е инстинкт?! Той е на подсъзнателно ниво и съзнателните мерки, които взимаш и логиката нямат нищо общо. Това е като страхът от високо. Ти знаеш, че си вързан с въжета, ама пак ти се свива стомаха преди да скочиш с бънджи...
    Не ми обяснявай кво е инстинкт, бе. Ако си тръгнал да водиш дискусия по даден проблем, спори като интелигентен човек, а не играй на дребно. Има милиарди деца, дори и по-възрастни хора, които никога не са чували какви са последствията от кръвосмешението, но не гледат на семейството си като сексуален обект.

Аз признавам, че не мога да дам отговор на темата, нямам аргументи, нито познания, не мога да се обоснова, но мога да те оборя, макар и да създадох първия си коментар с въпрос от чисто любопитство и интерес, а не с цел спор.

Попитах те нещо, впрочем.

Не ми обяснявай кво е инстинкт, бе. Ако си тръгнал да водиш дискусия по даден проблем, спори като интелигентен човек, а не играй на дребно. Има милиарди деца, дори и по-възрастни хора, които никога не са чували какви са последствията от кръвосмешението, но не гледат на семейството си като сексуален обект.
    .
    Глей го!
    Инстинкта не се учи... Той за това е инстинкт, щото еволюцията ни е научила на нещо и ни го дава вродено.
    Очевидно не, поради гореизброените причини.

Не ми обяснявай кво е инстинкт, бе. Има милиарди деца, дори и по-възрастни хора, които никога не са чували какви са последствията от кръвосмешението, но не гледат на семейството си като сексуален обект.
    това е инстикт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си