Американците бяха измислили бойно изкуство, което би имало най-голямо реално приложение. Вкл. всичко което човек може да види около себе си, от пръчки до бутилки и ножове.
n00bs
има, бях го гледал по диема някакво предаване и разликата между кравмагата и това е, че 1-вото било по-скоро за самозащита и да избягаш, а второто (не се сещам точно името му) е да биеш противника
n00bs
не е проблем че ще ми надуеш главата, не ме притеснява това... какво като ми надуеш главата. пиши ми на ЛС, да ти дам координати... да ти надуе главата келеме-шампион какво по хубаво от това
нали си разбирач и отворко!? и си шампион... ми ако пък хипотетично аз ти почупа главата, колената и краката боксьорче въпреки че си хипотетично шампион, тогава какво, ще пишеш във форума бе Флойд Мейуейдър!?
п.с. няма да ти отговарям повече, ако има нещо пиши на ЛС, ще е чест да правя спаринг с шампион
Последно редактирано от igaydarov : 06-18-2014 на 21:34
Не мисля че трябва да се запишеш на нещо само зада станеш някъв здрав и хората да се страхуват от теб. Познавам едно момче което започна да тренира с мен в началото, блазнеха си го медалите и как ако някой му каже нещо накриво ще го "излопа" хаха. Той сега е борец и не си е променил представата за какъвто и да е боен спорт. (нищо не направи и с джудото и с борбата) Имам предвид това, че е глупаво да ходиш на нещо зада си "бияч", и си снякаква мисъл далечна от същината на спорта какъвто и да е. От 2, че и повече години не съм се сбивал наистина и каквото и да се спори, за мен НЯМА спорт който да ти помога изцяло на улицата.
Последно редактирано от tochko : 06-24-2014 на 11:34