.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2622

Hybrid View

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от KrIssi *_* Виж мнението
    Хехе аз пък съм водолейка ;дд приятелят ми и лъв и се обожаваме *_*
    ето това е отговорът!)
    или с други думи - който знак ти е на десцендента, най-естествено те привлича;
    също - този на върха на 5-и дом //и на 1-ви, но то е неизбежно
    +
    за мъжете - Венера, Луна
    за жените - Слънце, Марс

---------------------
    //генерално - Венера на Асцендент или в 1-ви дом прави прави хората приятно красиви, но "привлекателни" се отнася до привличане, което е строго индивидуално)

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    ето това е отговорът!)
    +
    за мъжете - Венера, Луна
    за жените - Слънце, Марс

---------------------
    //генерално - Венера на Асцендент или в 1-ви дом прави прави хората приятно красиви, но "привлекателни" се отнася до привличане, което е строго индивидуално)
    ++++ вярно-това е отговорът

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    ето това е отговорът!)
    +
    за мъжете - Венера, Луна
    за жените - Слънце, Марс

---------------------
    А, това не го бях чувала.
    Къде да си видя десцедента?
    4.06.1994, 01:30, Пловдив.

И има ли разлика между знака, който ме привлича дългосрочно, и този, който ме привлича... краткосрочно, да го наречем?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-20-2014 на 11:02

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

И има ли разлика между знака, който ме привлича дългосрочно, и този, който ме привлича... краткосрочно, да го наречем?
    Десцендента е противоположния знак на асцендента ти т.е. след като твоя асцендент е риби, десцендента ти е дева.
    Иначе за знака, който те привлича краткосрочно- зависи от неговия асцендент и десцендент и твоите, а от този, който те привлича 'дългосрочно' също много зависи и от слънце, луна, венера, марс.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nyancatx Виж мнението
    Десцендента е противоположния знак на асцендента ти т.е. след като твоя асцендент е риби, десцендента ти е дева.
    Иначе за знака, който те привлича краткосрочно- зависи от неговия асцендент и десцендент и твоите, а от този, който те привлича 'дългосрочно' също много зависи и от слънце, луна, венера, марс.
    И се очаква деви да ме привличат?
    Забрави тая работа, имах гадже дева, много свястно момче, обаче... не, не, по-буйна зодия трябва, че да ми контролира устрема и енергията

И се очаква деви да ме привличат?
    Забрави тая работа, имах гадже дева, много свястно момче, обаче... не, не, по-буйна зодия трябва, че да ми контролира устрема и енергията
    Що бе какво ни има?Или аз съм някакво уникално изключение в това отношение или ти не си попаднала на точния човек

Мега фен Аватара на Blab

да.
    по 5-и дом е влюбването (децата, игрите, етц.)
    7-ми и 8-ми са партньорските;

ще се повторя, като кажа, че за привличане между двама души се гледат синастрии, които отчитат хармоничните разположения на личните планети и ролята/влиянието на тежките. мисля, всички сме наясно, че различните взаимоотношения стъпват в/у различна основа и един сексуален аспект Марс-Венера не винаги е достатъчен за партньорство.

при теб Луната (У5) е в 1-ви в Овен, Меркурий (У7) и Венера (У са в 5-и в Рак.
    Марс е в Телец. 7-мият ти дом обхваща Дева и Везни.

всеки, който кореспондира приятно с тези планети, би те привлякъл;
    //и все пак, няма идеална синастрия, защото трябва да има дразнения, за да има движение (т.е. живот), мисля си.

пп: хаха, да, преди време и аз попаднах на клипчетата на Шизо. смятам, че това за Риби (в което говори за своя слънчев знак) е най-показателното видео, което може да съществува за тази зодия.:Д<3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си